7

La Hostoria de la Informatica

 • 2500 BCE

  Les cordes de l'quipu

  Les cordes de l'quipu
  Van ser utilitzats per l'Imperi Inca per registrar la població de cada un dels grups ètnics que lliuraven la seva força de treball a través de la mita i de la producció emmagatzemada en les qullqa (del quítxua: dipósit o magatzem) per la qual cosa tot dipòsit tenia el seu quipucamayoc resident.
 • John von Neumann

  John von Neumann
  Va fer importants contribucions a diversos camps de la ciència i tecnologia, incloent matemàtiques, física, economia, informàtica, i estadística.
 • Robert Noyce

  Robert Noyce
  Robert Noyce es un enginyer tècnic, físic i empresari nord-americà va ser un dels inventors del circuit integrat i fundador de Fairchild Semiconductor, empresa que introduí l'invent a la indústria electrònica.
 • ENIAC

  ENIAC
  El projecte ENIAC (Electronic Numerical Integrator And Computer) es va crear l'any 1943 pels nord-americans John William Mauchly i John Presper Eckert, amb el propòsit de resoldre els problemes de balística de l'exèrcit d'Estats Units; però no acabo de construir la màquina fins al 1946.
 • Inicio de la informatica

  Inicio de la informatica
  L'origen de la informàtica se situa en la segona meitat de segle XX, encara que la primera generació d'ordinadors es va desenvolupar entre 1951 i 1958, les quals funcionaven amb vàlvules, cilindres magnètics i instruccions internes.
 • Circuit integrat

  Circuit integrat
  Aquests components estan formats, principalment, per condensadors, díodes, resistències i transistors.
  El primer circuit integrat es va desenvolupar l'any 1958, el va crear Jack Kilby quan treballava per Texas Instruments, que el va patentar en 6 de febrer de 1959. Aquest circuit estava format només per sis transistors.
 • Premi Chahrles Stark Draper

  Premi Chahrles Stark Draper
  Robert Noyce va guanyar molts presmis, i un del premis es el de Chahrles Stark Draper
 • Microsoft Windows 3.0

  Microsoft Windows 3.0
  El Windows 3.0 representa la 3a versió de l'Microsoft Windows; Presentat el 22 de maig de 1990. El primer PC distribuït amb AQUEST Windows fou un Zenith Data Systems, que ja havia Venut Equips anteriorment referits Amb altres versions de Windows i havia pressionat a Microsoft per desenvolupar un nou entorn gràfic a causa de el FET que Zenith tenia com a competidor directe en Equips per a Facultats i Universitats Apple.