Qqqqqqqq

Versions Sistema Operatiu Windows

By rcalpe
 • Widows 1.0

  Widows 1.0
  Anunciat en 1983, però el seu llançament es va produir en 1985. Tenia una interfície gràfica basada en finestres (el que li dóna el seu nom) , i corria sobre el sistema operatiu MS-DOS.
 • Windows 2.0

  Windows 2.0
  En aquest Windows es van millorar els gràfics, es va ampliar la memòria, i es van introduir les icones d'escriptori i un panell de control. Apareixen els primers botons per a maximitzar i minimitzar les finestres, i la possibilitat de superposar-les.
 • Windows 3

  Windows 3
  Microsoft va introduir millores en el rendiment i en la multitasca. També es van renovar les icones de l'escriptori. S'introduïx l'Explorador d'Arxius i l'Administrador de Programes, un Panell de Control redissenyat, i els mítics jocs del Solitari, Cors i Buscaminas.
 • Windows NT

  Windows NT
  Va ser un sistema operatiu de 32 bytes multitasca, multiusuari i multiprocesamiento. No va tindre massa èxit.
 • Windows 95

  Windows 95
  Entre las novedades introducidas en esta versión destacaba una nueva interfaz gráfica y de usuario. También se incluyeron el navegador Internet Explorer, el botón de inicio, la barra de tareas y el área de notificaciones.
 • Windows 98

  Windows 98
  Va ser la primera versió dissenyada específicament per al consumidor. És una versió millorada de Windows 95, que es diferenciava d'esta sobretot per un nou sistema d'arxius més ràpid i amb més capacitat.
 • Windows Millennium Edition

  Windows Millennium Edition
  Va recibir dures crítiques a causa dels seus problemes d'estabilitat i seguretat, i va suposar un fracàs per a Microsoft. Windows 2000 va eixir un poc abans de Windows XP.
 • Windows XP

  Windows XP
  És una de les versions més reeixides de Windows, i Microsoft li va donar suport fins a l'any 2014.
  Entre les seues característiques podem citar un espectacular redisseny, amb una estètica neta, i un funcionament eficaç i amb pocs errors.
 • Windows server 2003

  Windows server 2003
  Windows Server 2003 és un sistema operatiu de la família Microsoft Windows per a servidors que va eixir al mercat en 2003. Substituïx a les edicions de servidor de Windows 2000, dividint-se per complet de la branca traidicional.
 • Windows Vista

  Windows Vista
  Windows Vista és una versió de Microsoft Windows, línia de sistemes operatius desenrotllada per Microsoft. Esta versió estava enfocada a la utilització en equips d'escriptori en llars i oficines, equips portàtils, pastilles i equips mitjana center.
 • Windows 7

  Windows 7
  Windows 7 és una versió de Microsoft Windows, línia de sistemes operatius produïda per Microsoft Corporation. Es va llançar a l'octubre de 2009. Esta versió estava dissenyada per a ús en PC, incloent equips d'escriptori en llars i oficines, equips portàtils, pastilles, netbooks i equips multimèdia.
 • Windows 8

  Windows 8
  Windows 8 és una versió de Microsoft Windows, línia de sistemes operatius desenrotllada per Microsoft per al seu ús en computadores personals, incloses computadores d'escriptori a casa i de negocis, computadores portàtils, netbooks, pastilles, servidors i centres multimèdia
 • Windows 10

  Windows 10
  Windows 10 és un sistema operatiu desenrotllat per Microsoft com a part de la família de sistemes operatius Windows NT. Va ser dau a conéixer oficialment al setembre de 2014, seguit per una breu presentació de demostració en la conferència Build 2014.
 • Windows 11

  Windows 11
  Windows 11 és el nom de la versió més recent del sistema operatiu Windows desenrotllat per Microsoft, a més de ser el successor de l'anterior versió del sistema operatiu, Windows 10, llançat en 2015.