Finder icon macos big sur

Història del MAC OS

 • VERSIÓ DE MAC 2010

  VERSIÓ DE MAC 2010
  Mac OS X Lion és la vuitena versió d'OS X, el sistema operatiu d'Apple per als seus ordinadors d'escriptori, portàtils i servidors. Lion va ser presentat a l'event "Back to the Mac", el 20 d'octubre de 2010.A mes a mes inclou elements heretats del sistema iOS.
 • VERSIÓ DE MAC 2012

  VERSIÓ DE MAC 2012
  OS X Mountain Lion1 23 és la novena versió d'OS X, el sistema operatiu d'Apple per als seus ordinadors d'escriptori, portàtils i servidors. Mountain Lion va ser anunciat el 16 de febrer de 2012. Incorpora encara més característiques del sistema iOS, algunes de les quals ja han estat introduïdes a Lion. Diverses aplicacions van ser renomeadas o alterades per aconseguir una correspondència amb les seves contraparts de iOS.
 • VERSIÓ DE MAC 2013

  VERSIÓ DE MAC 2013
  La versió de Mavericks porta les següents millores: Finder inclou pestanyes i la cerca d'arxius per tags, paraules que s'assignen a un arxiu perquè posteriorment pugui ser trobat de forma fàcil
 • VERSIÓ DE MAC 2014

  VERSIÓ DE MAC 2014
  OS X Yosemite és l'onzena versió d'OS X, el sistema operatiu d'Apple per als ordinadors Macintosh. OS X Yosemite es va anunciar i va presentar als desenvolupadors el 2 de juny de 2014. Yosemite va presentar una gran modificació de la interfície del sistema operatiu, el qual va ser dissenyat inspirant-se en l'aparença d'iOS 7 però mantenint la metàfora d'escriptori d'OS X. interfície incorpora un disseny més pla amb borrosos efectes translúcids.
 • VERSIÓ DE MAC 2015

  VERSIÓ DE MAC 2015
  OS X El Capitan (versió 10.11) és la dotzena versió d'OS X, el sistema operatiu d'Apple per als vostres ordinadors d'escriptori, portàtils i servidors Macintosh. Va ser anunciada el 8 de juny de 2015. La interfície d'OS X El Capità és pràcticament la mateixa que la seva predecessora Yosemite. Variant tan sols la tipografia instal·lada per defecte, que va passar de ser Helvètica Neue a San Francisco.
 • VERSIÓ DE MAC 2016

  VERSIÓ DE MAC 2016
  macOS Sierra (versió 10.12) és la tretzena versió de macOS (anteriorment OS X), el sistema operatiu d'Apple per als seus ordinadors d'escriptori, portàtils i servidors Macintosh. És la primera versió del sistema operatiu després del canvi de denominació d'OS X a macOS. Va ser anunciada el 13 de juny de 2016. La interfície del sistema és pràcticament idèntica a la de la versió anterior US X El Capità.
 • VERSIÓ DE MAC 2017

  VERSIÓ DE MAC 2017
  macOS High Sierra és la catorzena versió de macOS (anteriorment OS X), el sistema operatiu d'Apple per als seus ordinadors d'escriptori, portàtils i servidors Macintosh. És la segona versió del sistema operatiu després del canvi de denominació d'OS X a macOS.
 • VERSIÓ DE MAC 2018

  VERSIÓ DE MAC 2018
  macOS Mojave és la quinzena versió de macOS el sistema operatiu d'Apple per als vostres ordinadors d'escriptori, portàtils i servidors Macintosh. És la tercera versió del sistema operatiu després del canvi de denominació d'OS X a macOS. Va ser anunciada el 4 de juny de 2018. MacOS Mojave tenen una interfície en mode normal o mode fosc. La nova manera fosca fa que les apps canviïn la seva interfície a un fons negre.
 • VERSIÓ DE MAC 2019

  VERSIÓ DE MAC 2019
  macOS Catalina és la setzena versió principal de macOS, el sistema operatiu d'escriptori d'Apple per a ordinadors Macintosh. És el successor de macOS Mojave, es va anunciar a la 2019 Apple introdueix canvis i novetats en les seves principals aplicacions, elimina iTunes, afegeix la manera Sidecar i millora la seguretat del sistema operatiu
 • VERSIÓ DE MAC 2020

  VERSIÓ DE MAC 2020
  macOS Big Sur (versió 11) és la dissetena versió important de macOS, el sistema operatiu d'escriptori d'Apple per a ordinadors Macintosh. macOS Big Sur està dissenyat per aprofitar els processadors ARM dissenyats per Apple, actualment funciona a macOS amb processador M1.
 • VERSIÓ DE MAC 2021

  VERSIÓ DE MAC 2021
  macOS Monterey (versió 12) és la divuitena versió principal de macOS, el sistema operatiu d'escriptori d'Apple per a ordinadors Mac. Algunes de les principals característiques mostrades van incloure la introducció de Dreceres de Siri per a Mac, Universal Control (que permet que un sol teclat i mouse interactuïn alhora) i un navegador Safari redissenyat,
 • VERSIÓ DE MAC 2022

  VERSIÓ DE MAC 2022
  macOS Ventura (versió 13) és la dinovena versió principal de macOS, el sistema operatiu d'escriptori d'Apple per a ordinadors Macintosh. És el successor de macOS Monterey macOS Ventura presenta una sèrie de canvis i noves aplicacions, moltes de les quals estan relacionades amb la productivitat.