M2

By ElPepe9
 • Unix

  Unix
  Tres programadors dels laboratoris Bell (Ken Thompson, Dennis Ritchie i Douglas McIlroy) creen el sistema operatiu UNIX, encara en temps de terminal i sense entorns gràfics existents.
 • Xerox

  Xerox
  Xerox crea el que podem anomenar la "primera computadora personal més o menys decent", la Xerox Alt amb el seu sistema operatiu propi.
 • BSD 1.0

  BSD 1.0
  Comença la creació de BSD 1.0, que és ràpidament succeïda per BSD 2.0 el 1978.
 • 86-Dos

  86-Dos
  El QDOS és un sistema operatiu de 16 bits escrit i comercialitzat per Tim Paterson, de l'empresa estatunidenca Seattle Computer Products.Tim Paterson crea el seu sistema operatiu 86-DOS, que posteriorment va passar a anomenar-se QDOS (Quick and Dirty Operative System).
 • Apple Lisa System 1.

  Apple Lisa System 1.
  Apple mostra la seva primera gran obra, l'Apple Lisa System 1.
  L'Apple Lisa va ser un ordinador personal revolucionari dissenyat per l'Apple Computer durant el principi dels anys 1980. El «projecte Lisa» va ser iniciat a l'Apple el 1978 i lentament ha evolucionat per tornar-se un poderós ordinador personal amb una interfície gràfica d'usuari.
 • Mac OS System de la mano de Apple.

   Mac OS System de la mano de Apple.
  Sistema Operatiu de Macintosh) és el nom de sistema operatiu creat per Apple per la seva línia d'ordinadors Macintosh, també aplicat retroactivament a les versions anteriors a System 7.6, i que va aparèixer per primera vegada en System 7.5.1. És conegut per haver estat un dels primers sistemes dirigits a al gran públic en comptar amb una interfície gràfica composta per la interacció de l'ratolí amb finestres, icones i menús.
 • Microsoft Windows 1.0

  Microsoft Windows 1.0
  Microsoft Windows 1.0 veu la llum, encara que després d'un greu fracàs a causa dels errors que tenia, es veu ràpidament succeït per Windows 1.01.
  Era un sistema Operatiu gràfic per a ordinadors, personals Desenvolupat per Microsoft. Microsoft Treballar en Apple Computer per desenvolupà aplicacions per a l'Apple Macintosh original, el Gener de 1984, el primer ordinador personal fabricat en sèrie amb una interfície gràfica.
 • Minix

  Minix
  Andrew S. Tanenbaum crea MINIX, un sistema operatiu basat en Unix i escrit en llenguatge C, el principal objectiu era l'aprenentatge informàtic (aprendre com funciona un sistema operatiu per dins). Aquest sistema va inspirar a Linus Torvalds per a la creació d'el Nucli Linux. Imatge de MINIX3.
 • Windows 2.0

  Windows 2.0
  és un entorn Operatiu Basat en GUI de Microsoft Windows per a processadors de 16 bits, va ser Llença't el 9 de desembre de 1987, i és el successor de Windows 1.0.
 • NeXTSTEP / OPENSTEP

  NeXTSTEP / OPENSTEP
  és el sistema Operatiu orientat a Objectes, multitasca que NeXT Computer, Inc va DISSENYAR per córrer a els ordinadors, NeXT (informalment coneguts com a "black boxes"), creant el concepte de "Backbone"
 • BeOS

  BeOS
  BeOS de la mà de Be Incorporated. Imatge moderna.
  Es un sistema Operatiu per l'ordinador BeBox I després per Macintosh, orientat a l'entorn multimèdia. No va Tenir Gaire Èxit a causa de les Poques aplicacions existents que l'utilitzen.
 • Windows 3.0

  Windows 3.0
  El Windows 3.0 representa la 3a versió de l'Microsoft Windows; Presentat el 22 de maig de 1990, en 6 disquets de 3,5 ", va ser la primera versió de Windows amb Èxit (vegeu Història de Microsoft Windows) amb 10 millones de Còpies venudes, convertint-se en la major font d'Ingressos de Microsoft.
 • GNU

  GNU
  Richard Stallman crea el sistema GNU de programari lliure i el Nucli Hurd, el qual no sembla ser tan bo per al sistema GNU com el que Linus Torvalds crearia un any després, el Nucli Linux. El 1992, el sistema GNU i el Nucli Linux s'uneixen formalment per crear GNU / Linux, un sistema amb dotzenes de distribucions ( "versions" que són creades en paral·lel per diversos grups independents de programadors).
 • Windows 95.

  Windows 95.
  Es un sistema Operatiu orientat a consumidor Desenvolupat per Microsoft dins de de su familia de sistemes operatius Windows. Va ser publicat el 15 d'agost de 1995 i, posa't a la venda a l'detall el 24 d'agost de l'any 1995.
 • IBM: OS/2 Warp 4.

  IBM: OS/2 Warp 4.
  IBM treu la nova versió del seu sistema operatiu: OS / 2 Warp 4.
  És un sistema Operatiu de 16 bits (versió 1.x) i 32 bits (versions 2.0 i posteriors) per a l'arquitectura i386 (Intel) i PowerPC (encara que AQUESTA versión mai no va arribar a circular de forma massiva).
 • Mac OS System 8

  Mac OS System 8
  és un sistema operatiu comercialitzat per Apple Computer el 26 de juliol de 1997 és la major revisió de Mac OS des del llançament de l'System 7, sis anys abans. Mac US 8 representava l'esforç d'Apple per integrar moltes de les tecnologies desenvolupades per l'ambiciós projecte amb el nom en clau Copland.Aquesta versió va posar a el dia el sistema mentre Apple desenvolupava la següent generació, el Mac OS X, ,va vendre amb 1,2 milions de còpies en les primeres dues setmanes.
 • Windows 98

  Windows 98
  El Windows 98 (anomenat Memphis durant el desenvolupament) és un sistema operatiu gràfic publicat el 15 de juny de 1998 per Microsoft Corporation. Aquest nou sistema és essencialment una actualització del Windows 95, i com aquesta versió és un producte híbrid entre els 16-bits i els 32-bits. Algunes de les millores van ser un millor suport pel AGP, controladors pel maquinari USB i suport per múltiples monitors.
 • Linux

  Linux
  GNU / Linux segueix avançant i una de les seves més famoses distribucions, Mandrake Linux, treu la seva primera versió (5.1).
 • Mac OS X.

  Mac OS X.
  Es una versió de sistema Operatiu que utilitzen a els ordinadors, Macintosh, i que és basa en un Nucli Unix. Recentment AQUEST SOTA (Sistema operatiu) ha rebut la denominació d'sistema Unix i no un sistema Basat en Unix com era Abans. A la X que acompanya el nom Mac OS se li atribueixen 2 significats: el de numeral romà 10 (ja que els versions de l'Mac OS anomenat "Classic" acabin a el 9) i la darrera lletra de l'mot Unix.
 • Windows XP.

  Windows XP.
  Es una línia de sistemes operatius produïts per Microsoft per l'ús en ordinadors personals, ordinadors que inclouen prestacions des de la llar i de negoci d'escriptori, ordinadors portàtils, mitjans de comunicació i centres multimédia. El nom "XP" és l'abreviatura de "experiència".
  Windows XP va ser alliberat el 25 d'octubre de 2001, amb més de 400 milions de còpies en ús el gener de 2006, d'acord amb una estimació feta per un analista d'IDC.
 • Ubuntu

  Ubuntu
  Ubuntu, la més famosa distribució de GNU / Linux de l'actualitat, neix (en diversos idiomes).
  Ubuntu és un sistema Operatiu de codi obert per a ordinadors,. És una distribució de Linux basada en l'arquitectura de Debian. Normalment s'executa en ordinadors, personals. També és popular a servidors, habitualment executant la variant Ubuntu Server, amb Funcions de classe empresarial.
 • EyeOS

  EyeOS
  Comencen a aparèixer els sistemes operatius al Núvol (Internet), com és el cas d'EyeOS.
  Va ser un entorn d'escriptori web, también Conegut Sistema operatiu via web de la generació d'aplicacions de "Cloud Computing". La diferència més important entre l'eyeOS i altres "sistemes operatius Web" era que els versions anteriors a la 2.0 de este és podien descarregar en Tant que era programari lliure (Llicència AGPL), i permetia a tothom Tenir-ne su PROPI servidor.
 • Windows Vista.

  Windows Vista.
  El Windows Vista és la quarta última versió de l'Microsoft Windows, un sistema Operatiu Desenvolupat per Microsoft. Abans de l'anunciar de l'nom de Vista, el 22 de juliol de 2005, era Conegut paper su nom en clau Longhorn, en honor de l'Longhorn Saloon, un bar famos a Whistler, Colúmbia Britànica. Bill Gates va confirmar en una roda de premsa que Microsoft s'havia gastat entre 8 i 9 mil millones de dólars desenvolupant Windows Vista i la suite ofimàtica Office 2007.
 • Mac OS X Leopard

   Mac OS X Leopard
  Mac OS X 10.5, Conegut también com a «Leopard» és un sistema Operatiu d'Apple, l'Sisè de la familia Mac OS X per a ordinadors, personals. Aquesta nova versió va ser mostrada per primera vegada a la Worldwide Developers Conference (WWDC) de l'2006. AQUEST sistema Operatiu va ser llançat el 26 d'octubre de 2007.
 • Windows 7

  Windows 7
  Windows 7 és una versió de Microsoft Windows, línia de sistemes operatius produïda per Microsoft Corporation. Es va llançar a l'octubre de 2009. Aquesta versió estava dissenyada per a ús en PC, incloent equips d'escriptori en llars i oficines, equips portàtils, pastilles, netbooks i equips multimèdia.
 • Ubunto 11.04

  Ubunto 11.04
  Ubuntu treu la seva versió 11.04, canviant de interfáz Gnome a Unity.
 • Windows 8

  Windows 8
  Es el nom de la nova versió de Microsoft Windows, una família de sistemes operatius produïts per Microsoft per al seu ús d'ordinadors personals, inclosos ordinadors d'escriptori a casa i de negocis, ordinadors portàtils, netbooks, tablet PC, servidors i centres multimèdia.
 • Mac OS X 10.8

  Mac OS X 10.8
  OS X 10.8, Mountain Lion, és la novena versió amb modificacions majors d'OS X (anteriorment referits Conegut com a Mac OS X) de sistema Operatiu per a l'entorn d'escriptori i servidor d'Equips de l'entorn de Macintosh Equips . [1] OS X Mountain Lion va ser llançat el 25 juliol 2012. Guanya caràcterístiques d'iOS, com ara notes i recordatoris com a programaris individuals integrat a l'correu electrònic (Mail) id 'agenda (Calendari), a més de les caràcterístiques introduïdes en iOS Mac OS X Lion.