En morders bekendelser

Peter lundin

 • Period: to

  Peter Lundin

  Peter Kenneth Brostrøm Lundin, f. 15.2.1971 i Roskilde, dansk-amerikansk forbryder. Firedobbelt morder, og sidder nu inde for livstid for drab af sin kæreste og hendes 2 drenge.
 • Det tidlige liv

  Det tidlige liv
  Han fortæller her om hans, moderen og faderens indbyrdes forhold til hinanden. Moren var en smuk kvinde, og ”der var altid trøst at hente” som Peter selv skriver. Peter og moderen havde et perfekt forhold. Det var sjældent de så faren på grund af, at han fungerede som forsøger, og derfor blev faderen og Peters forhold aldrig helt godt i starten.
  Peter forklarer også her om hans barndoms ven Malene, som han nød meget at være sammen med. Han var allerede interreseret i det modsatte køn (Malene)
 • Flytter til USA, Florida

  Faren får en blodprop, og kan derefter ikke drive hans murerfirma. De bliver nød til at flytte. Peter siger de flytter på grund af deres mange penge, selvom det var direkte modsat. Dette resultere i en endefuld fra faren. De flytter til USA, og Peter kommer i skole derovre. Peter er flittig, og lære engelsk ret hurtigt. Dog bliver han lidt mobbet, men moren sætter en stopper for dette.
 • Kriminel løbebane

  Kriminel løbebane
  Peter røg hans første joint som 11 årig, og hans forældre ikke noget til det, på trods af at de vidste det var ulovligt. Moderen sagde ”Fuck loven” og senere sagde Peter det også, sammen med hans smoker ven Daniel: Fuck loven. De manglede penge til joints, og de blev indbrudstyve. Således begyndte en små kriminel løbebane. Daniel og Peter var meget ens, og fik rygtet som de slemme drenge. Efter noget tid blev det for meget, og de var ikke længere populære. Dog var egoet stadig lige så stort.
 • Egne penge, egne drømme

  Egne penge, egne drømme
  Peter tjente sin egne penge, og fik stor smag for de frie penge. Han brugte dem mest af alt på de dyre tøj mærker, og et surfbræt. Forældrene forstod det ikke, og Peter syntes det var pinligt. Familien, på nær Peter, fik færre og færre penge. Peter beslutter sig for, at han ikke vil gå i familiens fodspor og blive murer. Han ville være rockstjerne eller sportsmand.
 • Skulle være sportsmand

  Skulle være sportsmand
  Tiden gik meget op i sport, og være den bedste til det. Mest af alt fordi han blev populær. Peter ville være en vinder, og gik all-in for at blive det. Aggressioner kom tit til stede, hvis ikke det gik efter hans hoved. Wrestling, Golf og amerikansk fodbold blev han sat af holdet på grund af voldsom opførsel.
 • Interrese i det andet køn

  Interrese i det andet køn
  Peter var virkelig begyndt at være interesseret i det andet køn, specielt fordi de andre drenge blærede sig. Konkurrencegenet gik op i ham.
  Peter er 15 år og går i 9. klasse.
  Han får job som server assistant, hvor bossen var et forbillede. En selvstændig, muskuløs og scorende mand. Her møder han også Renée på 18, han spørger om de skal ryge en joint, og derefter havde de sex hver dag efter arbejde i hendes bil.
 • Prostitution

  Prostitution
  Peter er nu 16 og har fået kørekort. Han planlægger en tur til nevada, fordi der er prostitution lovligt. Det var en fantastisk oplevelse for Peter, og kørte senere derud flere gange. Han kunne ikke forstå hvorfor det var ulovligt. Det blev til en sport ligesom wrestling og golf.
 • Træning

  Træning
  Nu ville Peter for alvor være stor. Han begyndte på forskellige steroider for at blive stor. I de sene teenage år, solgte Peter lidt stoffer rundt omkring og tog forskellige jobs. Han fik fat i et falsk ID kort, som gjorde at han kunne købe alkohol. Dette gjorde ham populær igen,hvilket behagede ham perfekt.
 • Familien opløsning

  Familien gik langsomt i opløsning. Moderen i druk og faderen depression. Moderen blev hysterisk hver dag i beruset tilstand, og politiet blev tilkaldt mange gange. Hun blev ved med at sige hun ville skilles.
 • Mors begravelse

  Mors begravelse
  Han er ude på en strand i Amerika sammen med sin far, hvor de skal begrave hans mor. De tavse og føler sig som robotter. Det er dog det flotteste sted Peter kender til, ”Et af livets vidundere” som Peter selv beskriver det.
  Det er en dag i april 1991. han er 19 år.
 • Drabet på mor

  Moderen var blevet ensom efter farens fraflytning. Moderen var glad for at se Peter, men Peter gad ikke at snakke med hende. Peter skulle til fest, og det skulle gå stærkt. Men moderen stod i vejen for ham, og han rykkede hende til siden. Peter kunne se hende falde i baggrunden, men havde travlt med at komme til fest.
 • Anholdet

  I 1993 blev han i USA idømt 20 års fængsel for drabet på sin mor.
 • Udsendelsen

  Dr ville lave en udsendelse med dansker i amerikanske fænglser i 1994 udsendelsen var en skuffelse for Peter. Men efter udsendelsen begyndte mange damer at skrive til Peter. Han så en chance, og begyndte at spørge efter penge.
 • Gift med Tina

  Peter blev gift med Tina, som han havde skrevet med efter udsendelsen i 1994.
 • Løsladet

  Pga. pladsmangel i amerikanske fængsler blev han løsladt i juni 1999 og udvist til Danmark, hvor han har statsborgerskab.
 • Smidt ud fra Tina

  I efteråret 1999 kom Lundin i et raserianfald vold med Tina og hendes teenagedatter, hvilket resulterede i, at han blev smidt ud af deres lejlighed. Mens besøgte han et bordel og det var her, at han mødte Marianne Pedersen, som var bordel leder på bordellet. Marianne og ham begyndte et seriøst forhold.
 • en kvinde og hendes to børns død

  Marianne og ham var kommet op og skændes, fordi "hun havde talt sødt" i telefonen med en anden mand. Lundin havde så knækket halsen på hende ved uheld, og tænkte at der måtte gøres noget. Han tænkte at hvis der ingen vidner var, så kunne der ikke ske noget. Så derfor dræbte han de 2 drenge også. Efter drabene placerede ham dem i husets kummefryser.
 • patering af ligene

  Peter tog i Metro, hvor han købte en økse, gummihandsker, plasticposer og rengøringsmidler. Med disse ting incl. en vinkelsliber parterede han ligene. Han puttede ligdelene i plasticposer, som han placerede til storskrald uden for huset og i forkellige affaldscontainer.
 • Dømt til livstid