Vinilo decorativo ordenador portatil

història dels ordinadors

 • Z1

  Z1
  El Z1 està considerat com el primer computador mecànic programable del món. Va ser dissenyat per l'enginyer alemany Konrad Zuse entre 1935 i 1936, construït entre 1936 i 1938, i destruït al costat de tots els seus plans de construcció al desembre de 1943 durant el bombardeig aliat de Berlín a la Segona Guerra Mundial.
 • ENIAC

  ENIAC
  Primer ordinador digital electrònic en la història. No va ser un model de producció, sinó una màquina experimental. Tampoc era programable en el sentit actual. Es tractava d'un enorme aparell que ocupava tot un soterrani a la universitat. Construïda amb 18.000 tubs de buit, consumia diversos KW de potència elèctrica i pesava algunes tones. Era capaç d'efectuar cinc mil cinc-sumes per segon. Va ser feta per un equip d'enginyers i científics encapçalats pels doctors John W. Mauchly i J. Presper Ec
 • EDVAC

   EDVAC
  Segona ordinador programable. També va ser un prototip de laboratori, però ja incloïa en el seu disseny les idees centrals que conformen les computadores actuals
 • univac

  univac
  (UNIVersal Automatic Computer I, Ordinador Automàtica Universal I) va ser el primer ordinador comercial fabricada als Estats Units. Va ser dissenyada principalment per J. Presper Eckert i John William Mauchly, també autors de la primera computadora totalment electrònica nord-americà, l'ENIAC. Durant els anys previs a l'aparició de les seves successores, la màquina va ser simplement coneguda com "UNIVAC". Es va donar a la universitat de Harvard i Pennsilvània. Va ser la primera computadora fabric
 • IBM 701

  IBM 701
  Per introduir les dades, aquests equips empraven targetes perforades, que havien estat inventades en els anys de la revolució industrial (finals del segle XVIII) pel francès Joseph Marie Jacquard i perfeccionades pel nord-americà Herman Hollerith en 1890. La IBM 701 va ser la primera d'una llarga sèrie d'ordinadors d'aquesta companyia, que després es convertiria en la número u, pel seu volum de vendes.
 • IBM

   IBM
  IBM va continuar amb altres models, que incorporen un mecanisme d'emmagatzematge massiu anomenat tambor magnètic, que amb els anys evolucionaria i es convertiria en el disc magnètic.
 • Zuse Z22

  Zuse Z22
  La primera computadora de Konrad Zuse aprovechando los tubos de vacío
 • Xerox Alto

  Xerox Alto
  desenvolupat en el Xerox PARC el 1973, va ser un dels primers ordinadors personals de la història (encara que no el primer), però si va ser el primer que va utilitzar la metàfora d'escriptori i una interfície gràfica d'usuari, així com un ratolí.
 • Apple I

   Apple I
  va ser un dels primers computadors personals, i el primer a combinar un microprocessador amb una connexió per a un teclat i un monitor. Va ser dissenyat i fet a mà per Steve Wozniak1 2 originalment per a ús personal. Un amic de Steve Wozniak, Steve Jobs, va tenir la idea de vendre el computador. Va ser el primer producte d'Apple, demostrat a l'abril de 1976 al Homebrew Computer Club a Palo Alto, Califòrnia.
 • apple II

  apple II
  La família de computadors Apple II va ser la primera sèrie de microordinadors de producció massiva feta per l'empresa Apple Computer entre finals dels anys 1977en sant i mitjans dels anys 1980s. L'Apple II tenia una arquitectura de 8 bits basada en el processador 6502 ordinador completament diferent dels posteriors models Macintosh d'Apple.
 • macintosh

  macintosh
  Macintosh 1 abreujat com Mac, és la línia d'ordinadors personals dissenyada, desenvolupada i comercialitzada per Apple Inc. En els seus inicis va ser una alternativa econòmica i domèstica al Lisa, un avançat microcomputador empresarial, la línia de desenvolupament va ser absorbida per la línia Macintosh. El Mac va acabar per convertir-se en la línia estàndard de desenvolupament dels computadors d'Apple, en desaparèixer la línia evolutiva de l'Apple II.
 • ThinkPad

  ThinkPad
  IBM va introduir el seu reeixit rang Thinkpad en COMDEX 1992 utilitzant la sèrie de designadors 300,500 i 700 (pretesament anàleg al rang de cotxes BMW i usat per a indicar el mercat), La sèrie 300 sent el "econòmic", la sèrie 500 el "rang mitjà" i la sèrie 700 el "rang alt". Aquesta designació va continuar fins a finals dels 1990 quan IBM va introduir a sèrie "T" com a reemplaçament de les sèries 600/700, i els models de les sèries 3, 4, 5 i 7 van ser eliminats i substituïts per les sèries A (3
 • BeBox

  BeBox
  El BeBox és un computador dissenyat i comercialitzat per Be Incorporated que utilitzava el sistema operatiu BeOS, creat per aquesta mateixa empresa.
  El 1995, Be Inc. va llançar el computador BeBox, un processador PowerPC 603 dual corrent a 66 MHz, i posteriorment a 133 MHz amb el sistema operatiu BeOS. El BeBox va ser un fracàs, amb menys de 2 000 unitats produïdes entre octubre de 1995 i gener de 1997, quan la producció va cessar.
 • Mac OS X v10.2

  Mac OS X v10.2
  és la tercera versió del Mac US X, el sistema operatiu d'Apple per a desktops i servidors. Va ser presentat després del Mac OS X v10.1 i és reemplaçat pel Mac OS X v10.3. El sistema operatiu va estar inicialment disponible el 23 d'agost de 2002 tant en versió única com a "family pack", la qual permet la instal·lació en 5 computadors independents que estiguin ubicats en un mateix hogar.1 ser a grans trets rebut pels usuaris de Macintosh com un gran pas en les àrees d'estabilitat, velocitat en fun
 • iMac (Intel-based)

  iMac (Intel-based)
  L'iMac és una sèrie d'ordinadors d'escriptori Macintosh ofert per Apple Inc. L'actual Apple iMac compte o bé un processador Intel Core i5 o processador Core i7, Intel Iris, Nvidia GeForce Sèrie 700 o AMD Radeon R9 M200 Series targetes gràfiques, i una selecció de ja sigui una pantalla de 21.5 "o 27" LCD-LED.
 • MacBook Air

  MacBook Air
  El MacBook Air representa la millora contínua d'Apple en matèria ambiental. Ha estat dissenyat amb les següents prestacions per reduir el seu impacte ambiental: Carcassa d'alumini reciclable en la seva major part
  Pantalla retoriluminada per LED sense mercuri fabricada amb vidre sense arsènic
  Cables interns sense PVC
  Embalatge poc voluminós reciclable en la seva major part
  Compleix els requisits de la norma ENERGY STAR
  Certificació Gold de la EPEAT
 • MacBook Pro (Retina)

  MacBook Pro (Retina)
  1 GB = 1.000 Milions de bytes. És Real La Capacitat formatada inferior.
  El pes real de Varia en funció de la configuration i el Procés de fabricació.
  L'Accés sense fil a Internet Requereix alienant d & una estació de base o d'altre Punt d'Accés sense fil, Així Com de Connexió a Internet; si s'aplicaran les tarifes corresponents. ALGUNS Proveïdors de Serveis d'Internet de cap fill compatibles ACTUALMENT amb la AirPort.
  Proves Realitzades per d'Apple al maig de 2012 amb Prototips del MacBook Pro d
 • All in One

  All in One
  All-in-One (AIO) PC i estacions de treball (Indústria de Semiconductors) i l'ordinador de sobretaula (Indústria de Semiconductors) se suma a mercat de la informàtica basada en PC totals.
  All-in-One (AIO) PC pot segmentar per les tecnologies i components. Tecnologies d'aquest mercat són la detecció multi-touch. Els components d'aquest mercat són controlador Touch.
 • mac de 21,5 pulgadas

  mac de 21,5 pulgadas
  Apple ha renovat fa poc la seva gamma d'ordinadors de sobretaula iMac amb una important rebaixa en els preus del model base, per l'aparició d'un nou aparell amb una pantalla de 21,5 polzades i una configuració de maquinari més modesta que la dels models superiors de la gamma. L'objectiu és competir per consumidors amb menys poder adquisitiu o no tan exigents en la seva demanda, però que s'inclinen amb claredat per Apple.
  Aquest iMac compta amb un processador Intel Core i5 de doble nucli a 1,4 gi
 • Mountain Cobalt – Graphite 20

  Mountain Cobalt – Graphite 20
  Mountain és una de les millors marques de portàtils espanyoles que està començant a situar-se molt per sobre de la resta. Només integra components de molta qualitat en els seus ordinadors.