Horror house wallpapers 4

Gyserfilmens historie

 • Nosferatu

  Nosferatu
  Da han ikke kunne bruge navnet Dracula brugte FW Murnau simpelthen alt fra Bram Stoker's bog og skabte denne gyser film. Han fandt Max Shreck som spillede "Dracula" eller Nosferatu, I dag er det svært at tænde tvet uden at der er referet til vampyrer, og det startede alt sammen med Nosferatu.
 • Frankenstein

  Frankenstein
  Imellem alle de monstre fra 1900-tallet er Frankenstein den der skilder sig mest ud, med brug af tortur og mordet på et barn, var Frankenstein den revoulionerende del af skræk filmens historie
 • Freaks

  Freaks
  Freaks, skabt af Tom Browning brugte ægte cirkusartister som var mentalt udfordreg og/eller handicappet og fik dem til at spille udskyldige i filmen, og at det var de "normale" som var de onde. Han var den første som skabte en autentisk moral.
 • Psycho

  Psycho
  Skabt af en mester filmskaber Alfred Hitchcock var Psycho ikke en fantastisk skrækfilm men den var markedsført med største omhu. Det eneste folk havde set af filmen var den berømte "Shower scene" det satte gang i spænding og folk brændte for at se klassikeren. Den er andset for at have været den første slasher film.
 • Night of the living dead

  Night of the living dead
  George A. Romero skabte den klassiske zombie som vi alle kender i dag, han skabte mareridtet ud fra vodoo og heksekunster og ved hjælp af visioner og beslutsomhed skabte han Night of the living dead, som satte den første standard af zombie genren.
 • The Excorscist

  The Excorscist
  Det som om alle de paranormale film scorer kassen på det store lærred, hvorfor er det? Mange havde håbet på at nogle andre end William Friedkin som formår at skræmme seeren til sådan en grad at man får lyst til at kalde det for den mest skræmmende film nogensinde. Ved hjælp af the Excorscist ved vi med sikkerhed at det paranormale kan være en fantastisk form for underholdning og der er ikke nogen som har formået at overgå William's film.
 • Jaws

  Jaws
  I 1975 da Jaws udkom vidste man med sikkerhed at Steven Spielberg var en producer man skulle holde øje med da Jaws fik den største indtjening nogensinde, indtil to år senere da Star Wars tog dens plads. Steven gjorde havet, et af de få emner som man kunne forestille sig ville ske noget forfærdeligt og alligevel formår han at skabe sand gys som fik tilskuerende til at holde sig fra havet et par uger.
 • Halloween

  Halloween
  Ved hjælp af skaberen John Carpenter, formede han slasher genren til perfektion. Psycho skabte genren men John Carpenter skabte Halloween, en film der har sat standarden for Slasher filmen igennem alle årene, den giver os en ubehagelig følelse om at blive overvåget, og hjalp andre fremtidige instruktører mod den rette ved for at skave et sandt filmmesterværk af slasher genren.
 • The Blair Witch Project

  The Blair Witch Project
  The Blair Witch Project, gjorde det samme som "Cannibal Holocaust" Det autentiske at man finder et kamera som har optaget forskellige hændelser som skulle virke autentisk og ved hjælp af håndholdte kameraer som det eneste film tekniske, skabte Blair Witch den nuværende trendt at bruge den måde på at få en film til at virke mest autentisk, som fek.s Cloverfield, eller Paranormal Activity.