Evolución de Sistemes operatius

 • Period: to

  Línia de temps

  meme loving fuck
 • Apareixen els primers S.O

  Apareixen els primers S.O
  Els sistemes operatius van apareixer per facilitar la movilitat per a mouren's per dins del ordinador. S'utilitzaven elements com per exemple:
  - Un monitor.
  - Un administrador de tasques.
  - Emmagatzematge temporal.
 • Aparició dels circuits tancats: Multiprogramació

  Aparició dels circuits tancats: Multiprogramació
  Era un sistema multiprogramat on la memòria donava per a més d'una operació. La CPU separaba la memòria per a diferents programes.
 • MS-DOS

  MS-DOS
  Era un sistema operatiu comercialitzat per Microsoft per a orcinadors IBM-PC. Va ser utilitzat desde la dècada del 80 fins al 95.
  S'utilitzava escrivint ordres per una linia de text
 • Windows 95

  Windows 95
  Un dels primers S.O de 32 bits, com a tal, multitasques, i podia ser conectat per xarxa o monolloc
 • Windows 2000

  Windows 2000
 • Windows XP

  Windows XP
  (Windows eXtreme Penises) és una versió de Microsoft Windows, el sistema operatiu més avançat de la companyia Microsoft i llançat al mercat el 25 d'octubre de 2001. Al desembre de 2013, tenia una quota de mercat de 500 milions d'ordinadors. Les lletres "XP" provenen de la paraula experiència (eXPerience en anglès). El seu nom clau inicial va ser Whistler.
 • Windows Vista

  Windows Vista
  Windows Vista és una versió de Microsoft Windows, línia de sistemes operatius desenvolupada per Microsoft. Aquesta versió s'enfoca per ser utilitzada en equips d'escriptori en llars i oficines, equips portàtils, pastilles i equips media center.
 • Windows

  Windows
  Produïda per un programari corporation. Es va completar el 22 de Juliodel 2009 sent llavors confirmada la seva venda oficial el 22 d'Octubre del mateix any, al costat del seu equivalent Windows 2008, Windows 7 va ser consevido com uuna actualització incremental i enfocalizada de Vista i el seu nucli 6.0, que com una actualització incremental permetre romandre certs graus de compatibilitat.
 • Windows 8

  Windows 8
  Para cerrar nuestra linea del tiempo, tenemos a windows 8..
  Windows 8 es una versión de Microsoft Windows, línea de sistemas operativos desarrollada por Microsoft para su uso en computadoras personales, incluidas computadoras de escritorio en casa y de negocios, computadoras portátiles, netbooks, tabletas, servidores y centros multimedia.
 • Windows 8.1

  Windows 8.1
  Windows 8 és una versió de Microsoft Windows, línia de sistemes operatius desenvolupada per Microsoft per al seu ús en ordinadors personals, incloses ordinadors d'escriptori a casa i de negocis, ordinadors portàtils, netbooks, pastilles, servidors i centres multimèdia. El principal canvi és la polèmica decisió d'eliminar Menú Inici, existent des de Windows 95 com a estàndard de facto en com presentar aplicacions en interfícies gràfiques. El 2 d'abril de 2014, Microsoft va reconèixer l'error de l
 • Windows 10

  Windows 10
  Windows 10 is a personal computer operating system developed by Microsoft es part of the Windows NT family of operating systems. Officially Unveiled in September 2014 following a brief demo at Build 2014, the operating system Entered a public beta testing process in October 2014, leading up to and continuing through the consumer release of Windows 10 on 29 July 2015, [3] and its release to volume licensing on 1 August 2015. to Encourage its adoption, Microsoft announced that during its first yea