social media

Timeline created by facebooker_1070114683185841
 • Linktdin

  dit is vooral bedoeld voor oudere mensen en bedrijven. het wordt gebruik door 4,6 miljoen mensen. alle bedrijven kunnen hier communiceren met elkaar.
  Waarom wordt het kanaal eventueel niet meer gebruikt?het is niet bedoeld voor foto´s en video´s of lange gesprekken te voeren.
 • Facebook

  het is bedoel voor jong en oud en voor bedrijven. maar laatste tijd gebruiken meet oudere mensen facebook. het wordt door 10,1 miljoen mensen gebruikt. hier kan je videos fotos en je kan vanalles plaatsen teksten ook. je kunt ook gesprekken voeren met anderen. het is niet bedoeld om om gemene dingen op te zeggen
 • Youtube

  dit is bedoeld voor jong en oud. maar het wordt vooral gebruikt door jonge mensen dit kanaal wordt door 8,7 miljoen mensen gebruikt. dit is bedoel voor video´s te kijken of te plaatsen. je kan hier ook op reageren je kan niet gesprekken voelen of foto´s plaatsen.
 • Twitter

  dit wordt gebruikt door iedereen. zelf ministers gebruiken dit. het word in totaal door 2,5 miljoen mensen gebruikt hier kan je je mening geven en iets leuks vertellen ook kan je fotos plaatsen. hier kunnen mensen op reageren of like. het is niet bedoel om een gesprekken te voeren.
 • Tumblr

  dit is vooral bedoeld voor een jongere doelgroep. dit word door 0,4 miljoen mensen gebruikt. dit is bedoel voor alleen fotos op te zetten en te bekijken. dit kunnen ook kleine video´s zijn. het is niet bedoeld om te praten met elkaar het is alleen bedoeld voor dingen te delen.
 • Pinterest

  dit kanaal is voor iedereen. voor jong en oud. dit kanaal word door 3,5 miljoen mensen gebruikt. hier worden alleen foto´s op geplaatst. het kan van foto´s met quotes tot super mooie foto´s van een locatie. hier kan je niet praten met anderen alleen foto´s op plaatsen en bekijken.
 • Instagram

  dit word gebruikt door veel jonge mensen en voor bedrijven voor hun producten of diensten te verkopen. het word in totaal gebruikt door 4,9 miljoen mensen. het word vooral gebruikt om foto´s op te plaatsen van je eigen. dat kunnen selfies zijn. bedrijven zetten vaak acties op Instagram. het word niet gebruikt voor complete gesprekken met iemand te hebben. het zijn alleen foto´s die je kan like en een comment onder kan plaatsen.
 • Snapchat

  dit word veel gebruikt bij de jongeren dit kanaal is niet zo bekend bij oudere mensen. dit kanaal word in totaal door 2,4 miljoen mensen gebruikt. mensen gebruiken dit kanaal voor foto´s door te sturen naar elkaar. ook kan je praten met woorden via elkaar. dit kanaal is minder bedoeld om hele gesprekken met iemand te hebben. het is ook totaal niet gebruikt voor zakelijke dingen.
 • Whatsapp

  het word gebruikt door jong en oud en zelf bedrijven maken hier gebruik van. in totaal gebruik 11,9 miljoen mensen het. dit is een communicatie middel om met elkaar te praten. het word niet gebruikt om foto´s naar elkaar te sturen.