Tijdbalk 2

 • The age of Adeline

  The age of Adeline
  In 1908 wordt Adaline Bowman geboren. Al ze negenentwintig is raakt ze door een auto-ongeluk in een coma. Als de bliksem in haar slaat, komt ze weer tot leven. Door dit ongeluk wordt ze geen dag ouder dan 29. Om de zoveel tijd verhuist ze naar een andere stad en neemt ze een andere identiteit aan, want niemand mag achter haar geheim komen. Ik heb deze film gezien en vond dit ook wel iets wat ik mijn tijdbalk kon zetten omdat ik dit ook wel kunst vind hoe ze dit hebben bedacht.
 • Queen

  Queen
  Queen is een Engelse rockgroep. De band is opgericht in 1970 in Londen door gitarist Brian May, zanger Freddie Mercury en drummer Roger Taylor, aangevuld met bassist John Deacon in 1971. Met tientallen hits in de jaren zeventig, tachtig en negentig, is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis.
 • Abba

  Abba
  ABBA is een Zweedse popgroep, die bestaat uit de volgende vier leden:
  Agnetha Fältskog, zang
  Björn Ulvaeus, gitaar en zang
  Benny Andersson, piano en zang
  Anni-Frid Lyngstad, zang
 • Backstreet Boys

  Backstreet Boys
  De Backstreet Boys is een Amerikaanse boyband uit Orlando, Florida, die is opgericht in 1993 en bestaat uit Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean, Howie Dorough en Kevin Richardson (hij verliet de groep in 2006, maar keerde in 2012 terug).