Martine 7

Martine in jongere jaren

 • Vakantie in Frankrijk

  Vakantie in Frankrijk
  Foto's van Lac Sainte CroixDeze foto is genomen aan het Lac St Croix, bij Bedouen in Zuid-Frankrijk. Martine was toen 14 jaar en knipte haar pony in die tijd zelf. Ze droeg haar haar in een staart, die bijeen werd gehouden door een 'cha cha'.
 • Skieen in Oostenrijk

  Skieen in Oostenrijk
  Het Oostenrijkse skidorp EllmauMartine ging vanaf haar 14e elk jaar met haar ouders, broer en zus op skivakantie. Bestemming was, op een paar uitzonderingen na, altijd Ellmau, in het Oostenrijkse Tirol. Deze foto is genomen na terugkomst in Nederland. Martine is op bezoek bij een vriend in Boxtel.
 • Student in Amsterdam

  Student in Amsterdam
  Vrije Universiteit AmsterdamNa haar middelbareschool studeerde Martine aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze foto is genomen in het hart van Amsterdam, waarschijnlijk op een vrije middag. Martine studeerde Frans en Culturele Antropologie en had weinig college-uren in de week. Na haar propedeusejaar verliet Martine de VU en ging ze journalistiek studeren in Tilburg.
 • Bij vriendinnen in Utrecht

  Bij vriendinnen in Utrecht
  Bruisende studentenstad TilburgTijdens haar ruige studentenleven in Tilburg ging Martine regelmatig langs bij twee studiegenoten, Eva en Lieke. Beiden woonden in Utrecht. Deze foto is genomen in de wijk Witte Vrouwen, in de keuken van het studentenhuis waar Eva woonde. Wat er die avond op het vuur stond, is niet bekend.
 • Uitgaan in Amsterdam

  Uitgaan in Amsterdam
  Ooit begonnen als jonge student in Amsterdam, liet de hoofdstad Martine niet los. Ook niet toen ze journalistiek in Tilburg ging studeren. Regelmatig verruilde Martine de Brabantse Heuvel voor de hoofdstedelijke Jordaan. Deze foto is gemaakt tijdens een avond stappen in Amsterdam.
 • Lowlands

  Lowlands
  Line up Lowlands 2000Think pink, waarom ook niet. Op de Lowlands-driedaagse vierde Martine met volle overgave de muziek én de haardracht. In het milleniumjaar 2000 waren opvallende, soms fluoriserende kleuren geen uitzondering. Martine was in die tijd model bij een hairstylist aan de Amsterdamse Spuistraat.