Lange Dagen

Timeline created by maximvc1
 • Groot Nieuws

  e vader van Eva en Steven zit in een midlifecrisis en stelt plotselings voor om naar het noorden te gaan. Dit bevalt Eva en Steve niet echt, vooral omdat er een zekere Axel meegaat en bovendien gaan hun andere vrienden naar tropische oorden. Maar stiekem heeft Axel wel al jaren een oogje op Eva.
 • Eduard's Brief

  Regelmatig maakt vader Eduard aantekeningen, op een zeker moment wanneer Eva vraagt waarom zegt hij dat je altijd de omstandigheden moet opschrijven waarin je iets ervaren hebt of iets gevonden hebt.
 • De Grootse Dag

  Nu,na maanden wachten,is het zover. Door de buurvrouw worden ze allemaal tesamen naar het station gebracht voor hun reis. Daar vertrekt de trein naar het Duitse Travemunde waar ze overstappen op een boot richting Zweden. Na deze reis moeten ze NOG is varen met een veerboot naar Finland.
 • Dikke Duitse Verkrachter. Denis.

  Na aankomst gingen ze is verkennen wat veel slechter verliep dan gedacht. Eva werdt al gauw lastig gevallen door een dikke Duitser met de naam Dennis. Deze bijzondere figuur probeerde haar te verkrachten. Maar wanneer Axel ineens opduikt slaagt hij de Duitser met één harde klap neer zodat hij bewegingsloos op de grond belandt.Eva en Axel spreken af dat ze dit tegen niemand vertellen.
 • Nog Niet Gedaan

  Eva ontmoet een echtpaar waarvan de vrouw arts is,nadat Eva met haar gepraat heeft is zeerg verbaasd dat Eva’s vader de survivaltocht toch nog wilt doorzetten en daarom laat ze haar echtgenoot met de vader van Eva praten. Slechts een tevergeefse poging want het besluit sta vast Eva zal mee moeten op de tocht.
 • Het Noorden Kwijt

  Op een gegeven moment neemt Axel het kompas uit Eduard zijn handen en ziet dat het kapot is. De kans dat ze een verkeerde route hebben afgelegd is groot en dan is het maar schaars met de hoeveelheid voedsel die ze bijhebben.
  Axel en Eva’s vader gaan daarom de volgende dag naar een berg om te kunnen zien of het meer in de buurt is of te ontdekken valt.
 • Steven Zijn Laatste Brief

  Steven vreest voor zijn leven en geeft daarom Eva een brief waarin staat aan wie hij zijn spullen overlaat en wat ermee te doen. Alsook zegt hij dat hij zichzelf een mislukking vindt in de ogen van zijn vader.
 • De Hulplijn

  Vader vertelt tegen Eva dat hij door Eduard's hond naar een plek getrokken waar hij een Canadese militair tegenkwam die hem de weg zou hebben gewezen richting het meer dat ze zoeken. Desondanks de anderen de man niet hebben gezien besluiten ze toch om van koers te veranderen,dat bevalt niet iedereen.
 • Een Vaarwel

  Ze vinden aan het meer en met een touw voort te trekken vlot. Ze gaan allen aanboord ookal weten ze dat het niet erg veilig is,maar Axel niet. Hij is bang dat ze hem gaan arresteren wegens moord waarna hij verdwijnt in het bos en zijn eigen weg gaat.
 • Volgende Reis! Richting Thuis.

  Eenmaal over het meer komen ze een man tegen die in een boomhut woont. De man is van goede harte en geeft hun voedsel tot ze vrij uitgerust zijn zodat ze eindelijk naar huis kunnen gaan.