Cel den tex

CEL

 • ongeval

  ongeval
  Michael Bellicher is de enige getuige van een mysterieus ongeval. An het wrak van de auto vindt hij een pen en in alle waanzin die hij net gezien heeft raapt hij ze op en steekt ze in zijn zak. Hij wordt een hele namiddag ondervraagt door de politie, wanneer hij denkt dat hij naar huis mag wordt hij naar een politiebureau in een uithoek van Nederland gestuurd waar hem bizarre vragen worden gesteld.
 • ondervragen

  Michael wordt drie dagen lang vastgehouden in Monster. Hij wordt ondervraagd door twee staalharde agenten. Zij vertellen hem dat iemand is aangereden met een bronze bmw die op zijn naam staat. Michael weet dat hij onschuldig is maar kan dat niet bewijzen. Zelfs zijn advocate gelooft hem niet.
 • Hoogeman

  de dag dat Michael vrijkomt vertelt Van Donee, zijn advocate, hem dat de persoon die hij had zien verongelukken, de minister van Defensie was.
 • bodyguard en advocaat

  bodyguard en advocaat
  Michael, nu voorlopig terug vrij, belt meteen naar Gijs: een compagnon van zijn bedrijf. Hij vraagt hem of hij een advocaat wil regelen want Gijs heeft overal contacten. Michael moet werken met Klasman, een nonchalante advocaat die er meer op uit is om Gijs' familie te helpen dan Michael. Gijs regelt ook nog Richard, het neefje van Gijs, Richard moet bijMicheal blijven en als alibi/bodyguard/chauffeur dienen.
 • Hypotheek

  diezelfde dag nog wordt Michael opgebeld door een bank waar hij geen lid bij is om te zeggen dat hij achterstaat op zijn lening. Hij gaat erheen en ontvindt dat hij een huis van meer dan een miljoen euro heeft gekocht in Monster, de lening staat nu vijf maanden achter. Michael zegt dat dit een vergissing is maar niemand wil hem horen. Vervolgens gaat hij al zijn eigen rekeningen bevriezen voor het geval dat er iemand iets wil kopen met zijn identiteit.
 • Santa Fe

  Santa Fe
  's Ochtends vroeg staat er politie aan de deur van Micheals's appartement. Er is opnieuw een misdrijf gepleegd met een auto op zijn naam. De politie kan hem echter geen kwaad doen want hij heeft een alibi: Richard.
 • aangifte en eerste stap naar zichzelf terug kunnen zijn

  aangifte en eerste stap naar zichzelf terug kunnen zijn
  Michael gaat aangifte doen van zijn gestolen identiteit in Amsterdam. Ze geven hem bij de afloop van de aangifte nog mee dat er kringgesprekken bestaan voor zulke dingen. Daarna gaat hij naar een vriend die misschien wel de beste IT-specialist van Amsterdam is, hij vraagt hem hoe iemand ooit zijn identiteit kan stelen. Na wat vragen te stellen, kan Karl, de IT-er, vaststellen dat het om Second Life gaat. Daar verschuilen zich meestal gevaren.
 • Danny Zwaal

  Van Donee, Richard en Michael zijn erachter gekomen waar de bronze bmw is verkocht: een buurt niet ver van Monster. Ze gaan erheen en kunnen voor 750 euro een naam kopen: Danny Zwaal had de bmw gekocht.
 • Bezoekje aan de familie Zwaal

  Na wat zoeken had Klasman het adres van Danny Zwaal gevonden. Die woonde met zijn twee broers in een krot in Poeldijk. Richard en Michael gingen er naartoe en ontvinden dat Danny mentale stoornissen heeft. Ze ontvoeren Danny en ondervragen hem, maar hij zegt enkel dat Ruud, het brein van de drie broers, alles weet. Stef, de spierbundel van de dire, vindt hen en uiteindelijk komt het uit tot een heuse achtervolging die Richard weet af te schudden, want hij doet aan autosport.
 • snackbar

  snackbar
  Richard en Michael zitten in een snackbar te eten wanneer er een rode Toyota dwars door de snackbar heen komt gereden. Er stappen twee Midden-Oosterse mannen uit die hen al een paar dagen voorheen ook had willen grijpen. Uiteindelijk weten Michael en Richard te ontsnappen maar de vraag waarom die mannen achter hen zaten en wat ze wilden blijft open.
 • nergens heen kunnen

  Michael besluit om eens deel te nemen aan een kringgesprek ,bij de afloop stopt er een rode Toyota voor het gebouw van het kringgesprek, hij moet weer rennen en hij is opnieuw gered door Richard. De twee beseffen dat ze niet meer in Amsterdam kunnen verblijven, Van Donee heeft nog een pandje leegstaan waar ze tijdelijk kunnen verblijven. 's Avonds zijn Michael en Van Donee alleen en uiteindelijk zeggen ze dat ze verliefd zijn op elkaar.
 • ontmoeting met Westerling

  Westerling, een partijlid van Hoogeman, wil praten met Michael. Ze verteld hem dat zijn identiteit gestolen is en verkocht aan illegalen die deel uitmaken van een terroristische vereniging. Via AmstaBouw kunnen illegalen een valse identiteit krijgen die dan witgewassen wordt door het bouwbedrijf dat helemaal niets bouwt, AmstaBouw.
 • treinreiziger

  treinreiziger
  Michael zit op de trein wanneer hij wordt stilgelegd en er militairen buiten de trein staan om hen eruit te halen. De trein is een rijdende bom. Hij wordt meegenomen met andere passagiers naar de veiligheid. Daar moet hij zijn identiteit en al zijn gegevens geven. Het systeem van de militairen herkend hem als een gevaar en hij wordt meegenomen naar een basis. Daar wordt hij vier dagen lang ondervraagd en mentaal gebroken. ze laten hem ook zien dat die pen een usb stick is en geen echte pen.
 • Ruud Zwaal

  Karl heeft gevonden wie zijn identiteit gestolen heeft: Ruud Zwaal. Hij doet het via Second Life, daar heeft hij een virtueel hotel waar het gemakkelijk is om een identiteit te stelen. Samen plannen ze om met een team van 3 top IT-ers het hotel te hacken en zo te bewijzen dat Ruud schuldig is. Michael gaat tijdens de voorbereiding ook nog aangifte doen van Danny's schuld. Danny wordt opgepakt. Tijdens de cyber-aanval gaat Michael naar het huis van Ruud en laat hem inzien dat hij verloren heeft.
 • laatste klus

  Ruud wil meewerken om de handel stop te zetten op één voorwaarde: Danny mag vrij. Ruud wordt vastgezet in plaats van Danny en Danny vertrekt samen met Stef naar de laatste levering. Richard en Michael volgen de persoon aan wie ze en identiteit hebben verkocht. Uiteindelijk moeten ze opsplitsen en gaat Michael met de trein naar Amsterdam, in dezelfde coupé als de koper. Michael denkt dat ze hem niet doorhebben, maar dat is niet zo.
 • achtervolging EERST LAATSTE KLUS LEZEN

  achtervolging EERST LAATSTE KLUS LEZEN
  De koper heeft intussen drie vrienden erbij en ze hebben Micheal in het nauw gedreven. Toch weet hij te ontsnappen en de vier kopers zetten de achtervolging in. Hij belt Richard, die zegt dat hij aan de achteringang zal staan binnen vijf minuten. Als Michael naar buiten gespurt is, op de voet gevolgd, is Richard er echter niet. Hij wordt opnieuw in het nauw gedreven maar dit keer schiet het leger, die hem de hele weg gevolgt had, te hulp. De kopers worden opgepakt en Michael krijgt alles terug.