Baixa (42)

Travel

 • Londres

  Londres
  El 24 de juliol de 2015 vaig anar amb la meva familia al aeroport per agafar un avió a les 05:00 pm en direcció Londres. Va ser un dels meus primers viatges fora del país. Vam anar amb els cosins i ens vam quedar un setmana. Vam estar visitant monuments i lloc importants i culturals, m'agradaria tornar un dia.
 • Paris

  Paris
  Aquest any vam anar a Paris, un altre cop amb els meus cosins, resulta ser que a partir d'ara animrem sempre amb ells. Vam estar 4 dies en la ciutat, i més tard vam anar a Disney Land Paris. No m'ho esperava, perquè en un principi només anavam a anar a Paris.
 • Period: to

  França i Paisos baixos

  Aquest any vam fer dos viatges, un per als magnifics castells de França, i un altre a Paisos Baixos. Vam anar primer a França i ens vam quedar un setmana anant amb cotxe per els castells, i després vam agafar un avió cap als paisos baixos.
 • Dinamarca

  Dinamarca
  Aquest any vam estar en Dinamarca, Copenhague. La capital del pais. I no vam fer molt més cosa deprés ens vam estar movent per Catalunya. Però igualment m'ho vaig passar molt bé i més amb els cosins.
 • Polonia

  Polonia
  Vam anar a Polonia durant dos setmanes amb la familia, i la veritat es que no m'esperava tot el que vaig veure.És un pais impresionant, i amb moltissima història per a la segona guerra mundial. Vam estar en camps de concentració que impacten molt, i també en una de les mines de sal més grans d'Europa. Tot el que vaig veure i mejar em va sembar impresionant.
 • Period: to

  La covid-19

  Aquets any ha sortit un nou virus, la covid-19 que poc a poc es va anar fent un pandèmia. A patir d'aquest any ja no vam fer més viatge perquè estavam en confinament, o no estava permès. Teniem planegat anar a Irlanda i estar dos setmanes però no va poder ser. Esperem que tot aixó no contiunui a més i poguem tornar a sortir.
 • Andalucia

  Andalucia
  Aquets any, ja que hi ha hagut la covid-19 no hem cogut sortir del pais, i vam decidir anar a Andalucia en una casa a la vora del mar per estar a peu de platja. No va ser tant extraordinari com els altres anys, peròi m'ho vaig passar molt bé i vaig veure molta història del meu pais.