Dscf1409  copia

Línia del temps

By ddolmo
 • El racó de l'ordinador

  El racó de l'ordinador
  Aquesta imatge ha estat presa en el racó de l'ordinador de l'aula de l'Escola Volcà Bisaroques mentre dues alumnes estaven realitzant un programa de comptar del número 1 al número 5. He triat la fotografia perquè m'ha semblat interessant mostrar com els infants utilitzen les noves tecnologies dins les aules tant d'infantil com d'altres etapes educatives.
 • Aprenem els conceptes ple i buit amb el quadern "Cap i Cua"

  Aprenem els conceptes ple i buit amb el quadern "Cap i Cua"
  He escollit aquesta fotografia perquè considero que la imatge jugava un paper fonamental en l'activitat que vaig realitzar amb els alumnes de P4 que consistia en treballar els conceptes ple i buit a partir d'unes imatges amb pots plens i buits i unes estanteries on col·locar-los respectivament.
  Per tant, considero que la imatge en aquesta activitat juga un paper essencial per tal que els infants interioritzin correctament els continguts adequats.
 • Reguem l'hort de l'escola!

  Reguem l'hort de l'escola!
  En aquesta fotografia podem observar com un alumne rega l'hort de l'escola. Aquesta activitat em va agradar i vaig decidir immortalitzar-la en una imatge per poder ensenyar que els infants s'encarreguen de tasques relacionades amb els hàbits alimentaris, el regadiu, etc.
 • Estudiem el pardal amb el projector!

  Estudiem el pardal amb el projector!
  Aquesta imatge pertany a una activitat que vaig realitzar durant la segona setmana d'estada a l'escola per treballar el pardal, el seu hàbitat, el menjar, les seves característiques bàsiques i principals, etc.
  Vaig decidir fotografiar l'activitat perquè considero que és una experiència molt innovadora perquè la metodologia per ensenyar un tema en concret és a partir de la introducció i la utilització de les TIC dins les aules.
 • Coneixem els avis dels alumnes!

  Coneixem els avis dels alumnes!
  Aquesta fotografia la vaig realitzar mentre estàvem fent l'activitat de conèixer els avis dels alumnes de la classe dels cargols de P4. Aquesta experiència em va cridar molt l'atenció perquè mai l'havia vist treballar en un centre i perquè considero que és un aspecte molt positiu per desenvolupar, fomentar i potenciar el llenguatge oral dels infants des d'un aspecte tan quotidià i proper als nens i nenes com són els seus avis.
  En definitiva, una activitat molt innovadora.