Cul I Val Timetoast

By rahimm
 • Presentació del grup

  Presentació del grup
  Com era el tercer dia del curs i no ens coneixiem molt, vam fer una activitat para conèixer-nos més. Aquesta activitat tractava de presentarte i dir algunes coses sobre tú. En aquella activitat em vaig riure molt i vaig conèixer moltes coses sobre els meus companys que no coneixia.
 • Quin animal soc?

  Quin animal soc?
  En aquesta activitat teniem que votar a cada company a quin animal tenien les mateixes característiques. A mi l'activitat m'havia agradat molt pero em vaig sorpendre molt quan em vaig donar conta que casi tots havien votat a que jo era un conill. Cosa que no vaig acabar de entendre.
 • El que m'agradaria del meu grup

  El que m'agradaria del meu grup
  En aquesta activitat, teniem que pensar i dir que papel pensabem que teniem en nostra clase. L'activitat no em va agradar molt perque teniem que escriure i pensar molt. Jo vaig diure que no aportava sempre, sol quan volia i tenia ganas.
 • Traballem la ira

  Traballem la ira
  En aquesta activitat teniem que dir en que moments ens enfadavem i que feiem al respecte. Jo vaig dir que no m'enfadava molt i si em enfadava era amb els dispositius electrónics. L'activitat va acabar sent aburrida porque vam parlar molt i casi ningú tenia ganes de continuar.
 • Hawai

  Hawai
  En aquesta activitat teniem que escoltar una canço anomenada Hawai del artista Maluma i escoltar bé la letra. Ens vam donar conta que el génere de mùsica Reggaeton no ajudaba a la societat. Aquesta activitat em va agradar perque es va crear un debat.
 • Les nostres emocions

  Les nostres emocions
  En aquesta activitat teniem que posar coses que ens fesin diferents tipus de emocions i quines emocions ens produïen. Aquesta activitat va acabant ser aburrida com la d'ira, perquè vam estar parlant molt i no teniem ganas de continuar
 • Emocions per les orelles

  Emocions per les orelles
  Aquesta activitat tractaba d'escoltar diferent tipus de cançons i dir quina emoció ens transmitia. L'activitat em va agradar perquè vam escoltar diferent tipus de cançons.
 • Super playlist

  Super playlist
  En aquesta activitat teniem que fer una presentació entre grups de cançons d'una emoció. Al meu grup li va tocar la emoció tristesa i vam posar cançons tristes. L'activitat em va agradar perque teniem que posar i escoltar diferent tipus de músiques.
 • Qui soc jo?

  Qui soc jo?
  En aquesta activitat teniem que posar 2 imatges que em respresentaben. La primera de com soc jo i la segona de una cosa que em emociona. L'activitat em va parèixer regular perque teniem que pensar molt i fer fotos.
 • Curts

  Curts
  En aquesta activitat teniem que veure uns curts i explicar de que va el video, quines dificultats hi han, quin és el objectiu etc. Aquesta activitat em va parèixer regular perque els curts eren divertits pero la part oral va ser aburrida.
 • Estils de comunicació

  Estils de comunicació
  En aquesta activitat vam respondre a un questïonari que anava de com actuaries en diferents situacions. Aquesta activitat em va fer reflexionar i em va agradar.