ESTADA A L'ESCOLA (IDCE)

 • Period: to

  ESTADA A L'ESCOLA

  Aquesta línea del temps fa referència a la segona setmana d'estada a l'escola d'aquest curs.
 • La marieta de la sort

  La marieta de la sort
  En aquesta imatge és es pot observar una marieta de fusta enganxada a la roba. Es tracta d'un obsequi que va fer (el dimarts al matí) una mestra als alumnes per tal de desitjar-los sort. Tots els nens i nenes van estar molt contents de rebre-les i li van agraïr molt. Penso que regalar un objecte (per petit o senzill que pugui semblar) als alumnes és una forma d'apropar-se a ells i així crear un bon ambient a l'aula.
 • Jocs al parc

  Jocs al parc
  Aquesta tarda els nens i nenes han rebut una sorpresa per part del mestre especialista d'Educació Física. El permi pel seu bon comportament ha estat anar al parc i gaudir d'una tarda plena de jocs molt divertits i entretinguts. En la imatge es veu un dels jocs que han fet que consistia en aguantar-se en una corda per salvar-se i no ser atrapats per un company.
 • Decorem l'escola

  Decorem l'escola
  Avui al matí hem pintat i retallat uns quants dibuixos que ens serviran per a decorar l'escola durant la setmana cultural. Com que aquesta tindrà a veure amb el circ, hem pintat uns globos de colors i un pallasso! Ens han quedat molt bonics i feien molt goig penjats!
 • Les noves tecnologies a l'aula

  Les noves tecnologies a l'aula
  Aquesta tarda hem parlat sobre diversos invents antics. Per tal de fer-ho, la mestra ha posat un ordinador dins l'aula i projectava les imatges a la pissara per tal que tots els alumnes poguessin veure-les. Els nens i nenes anaven dient diferents invents dels quals havien parlat en anteriors sessions i llavors la tutora les cercava a internet per tal de poder-les veure bé. En l'instant de la fotografia buscaven invents de Leonardo da Vinci, i com es pot veure ha sortit "La Gioconda."
 • Bombolles gegants

  Bombolles gegants
  Aquesta setmana treballarem el circ amb els nens en motiu de la setmana cultural. Els mestres de l'escola ens van proposar als practicants si volíem fer alguna activitat amb els nens, i nosaltres els vam proposar fer una activitat de bombolles. Avui al migdia l'hem posat en pràctica davant dels mestres perquè també aprenguin a fer-les i hem passat una estona molt divertida!
 • Fem un circ!

  Fem un circ!
  Avui, hem encetat la setmana cultural. La temàtica sobre la qual es desenvolupen totes les activitats que farem dins aquesta setmana és el circ, i quina millor manera d'iniciar aquesta setmana que construïr nosaltres mateixos el nostre propi circ? En la fotografia, que és un pla de conjunt, s'hi pot observar la gran escampadissa que hem fet!
 • La fada

  La fada
  Aquesta tarda ha vingut a l'escola una acròbata, donat que estem celebrant la setmana cultural sobre el circ. Ella ens ha explicat tots els materials que necessita per enfilar-se als arbres, a les parets, etc. Tots els nens han endut una bona sorpresa quan han vist que ella pujava l'arbre horitzontalment i llavors feia volteretes sobre si mateixa! Ha estat molt divertit veure a tots els nens encuriosits amb aquest espectacle que ens ha fet!
 • Aprenem a fer malabars

  Aprenem a fer malabars
  En aquest vídeo hem pogut observar un malabarista del Cirque du Soleil utilitzant diferents materials i parts del cosEn aquest vídeo hem vist unes nenes xineses utilitzant el diàbolo per a fer els seus jocs malabars.En aquest vídeo hem observat a Bruce Sarafian fent malabars.Avui els practicants que estem a l'escola hem fet el nostre taller. Com que ens trobem dins la setmana cultural, hem hagut d'escollir un tema relacionat amb el circ, els malabars. Després de fer una explicació hem visionat uns vídeos sobre els malabars i hem anat a l'aula de psicomotricitat de l'escola per a practicar una mica. En la fotografia es pot veure com ho hem fet per a començar fer els nostres primers jocs malabars.
 • Altres utilitats dels materials que construim!

  Altres utilitats dels materials que construim!
  Avui ha estat l'últim dia de la setmana cultural, i per a celebrar-ho, hem anat una estona a jugar i a posar en pràctica el que hem après aquests dies al parc de darrera l'escola. Tots els nens s'han posat a jugar amb els materials que hem fet durant aquesta setmana: tots han millorat molt amb la seva tècnica dels malabars! A més, alguns dels alumnes han trobat més utilitats als materials que ells mateixos han fabricat. La fotografia mostra un dels jocs que s'han inventat amb les boles malabars.