Vila

DIARI DE RECERCA

 • Definició del Treball de Recerca

  Definició del Treball de Recerca
  Avui comença el meu Treball de Recerca. La primera tasca consisteix en contestar una sèrie de preguntes on definiré, de manera inicial l'índex, la metodologia, els objectius, els motius... Aquest és un primer pas fonamental a l'hora de la correcte realització del projecte: definir quins son els aspectes ha estudiar.
 • Primera reunió amb el tutor

  Primera conversa amb el meu tutor del Treball de Recerca, on hem parlat principalment sobre el primer qüestionari prèviament omplert. La reunió ha estat interessant. Encara que la gran majoria de coses estan bé, cal que millori aspectes importants com la definició del TEMA i la IDEA.
  Següent tasca, començar a cercar informació.
 • CAPVESPRES DE CAN'AMAT

  CAPVESPRES DE CAN'AMAT
  Joan Simó, amb l’ajut de Carles Ruiz (Alcalde de Viladecans), va ser l’encarregat d’explicar com ha evolucionat l’agricultura al llarg dels anys, concretament, des de 1945 fins l’any 2010.
  Va ser una molt bona presentació amb gràfics, números, informació i opinió, tant de l’expert, com d’alguns pagesos de Viladecans.
  A més a més, aquesta xerrada també m’ha obert un món el qual pot ser una possible sortida laboral en un futur.
 • PRIMERA VISITA A L'ARXIU MUNICIPAL DE VILADECANS

  Un primer dia molt productiu on he pogut aconseguir molta informació: fonts secundàries (llibres, mapes adaptats), links per poder cercar informació, i alguna font primària. Durant aquesta primera setmanes cal desenvolupar tota la informació recollida, per després, més endavant, començar a concretar quins seran els objectes de recerca. Com ja he comentat anteriorment, pel que resta de setmana, aniré a l'Arxiu Municipal per a poder treballar en tots els documents que m'han proporcionat.
 • PARLEM DEL TR...

  Última reunió amb el tutor abans de marxar de l'escola. Oportunitat per a poder exposar el que ja havia fet fins aquells moment, però sobretot mirar cap al futur. Per una banda, calia marcar quin seria el futur del projecte. D'altre banda, el meu projecte no deixa de ser una mirada al passat, però gràcies a aquesta reunió amb el meu tutor, vam poder fer una mirada al futur de la nostre ciutat. Què passarà en l'àmbit de...? Aspecte molt interessant i que tindrà gran pes al projecte.
 • SEGONA SETMANA A L'ARXIU

  Després d'haver treballat en els primers documents generals, he començat a segona setmana de recerca concretant els objectius de recerca del meu projecte. Per evolucionar de manera progressiva, he començat amb la ROMPUDA DE LES MARINES, ELS POUS ARTESIANS I LES MINES D'AIGUA.
  Aquest tres ítems són molt important per al meu projecte, per això dedicaré tota una setmana a per a treballar en ells. A partir de la setmana que ve, ja tractarem uns altres temes
 • CONTINUEM BUSCANT INFORMACIÓ

  Portem ja unes tres setmanes, i ja hi ha un gran volum d'informació i fotografies útils i necessàries pel meu projecte. Personalment, la meva organització de feina es la de recerca a l'Arxiu pel matí, i tractar-la a la tarda. Es un sistema que m'està funcionant molt bé. En quant al treball, segueixo complint el calendari marcat. Tot sembla anar bé i en temps, però cal continuar. Dijous tornarem a l'Arxiu per parlar de les infraestructures que s'han anat creant al llarg del temps al delta.
 • EL LITORAL DE VILADECANS

  Aquest va ser el títol de la presentació que Xavier Calderé i Bel i José Luis Atienza Garcia van realitzar el divendres 8 de juliol sobre el projecte fallit del Passeig Marítim de Viladecans, i el llarg estiueig del litoral del delta sud del Llobregat. Una presentació que a part de ser d’allò més útil ja que em va obrir una nova línia de recerca com es la del projecte del Passeig Marítim, el qual desconeixia. Per a la setmana vinent, començaré les visites a zones d'aigua.
 • VISITEM VILADECANS!

  VISITEM VILADECANS!
  Si soc sincer, era una de les coses que més hem venia de gust de fer durant el treball: conèixer tot allò que estàs estudiant. Es veritat que moltes coses les coneixia, però la gran majoria sabia que estaven allà, però no sabia que eren.
  Durant tota una tarda, jo i la meva família vam fer una gran excursió per tot Viladecans en busca de les zones de recerca. A partir d'aquí, comença el que penso que serà el més difícil: la redacció, o millor dit, la posada de tota la informació en comú
 • INICIEM LA REDACCIÓ DE LA MEMÒRIA

  Durant tota aquesta setmana i l'anterior, ja he començat a redactar la memòria del TR. Òbviament és una memòria provisional i en cap cas definitiva, però això em dona informació de com avança el meu treball (he inclòs dates importants a la línia). A partir del dia 5 comença el meu viatge a EEUU i durant quinze dies estaré sense treballar en el TR. Personalment penso que aquest descans em vindrà bé per desconnectar, recarregar piles, i quan torni, segui treballant millor. Bones vacances!!!
 • TORNADA A LA FEINA!!

  Després d'un gran viatge als Estats Units, i d'haver recarregat piles, cal tornar a la feina.
  Abans de les vacances ja vaig determinar quins eren els punts que calia treballar més per continuar millorant i ampliant el treball, i aquesta és la feina que faré durant tota aquesta setmana. Tornaré un altre cop a l'Arxiu Municipal per cercar més informació, i completar alguns aspectes que no van quedar del tot bé en la primera recerca d'informació.
 • Visitem l'Agròpolis - Agrotech-UPC

  Gracies al primer contacte que vaig fer als Caps Vespres de Can' Amat, Joan Simó, tindré la possibilitat de visitar i conèixer de primera mà que i com treballa l'Agròpolis. Gràcies ha aquesta visita podré ampliar la meva informació sobre l'agricultura del futur, saber com s'utilitzarà l'aigua de manera més sostenible en un futur.
 • CONTROL DE SEGUIMENT DEVANT UN TRIBUNAL

 • ENTREGA MEMÒRIA FINAL

 • PRESENTACIÓ DEL TREBALL DE RECERCA