Monso dalmauc

Segona estada a l'escola

 • El racó de la Pe... Pa

  El racó de la Pe... Pa
  Aquest cartell està penjat a l'entrada de l'escola i és l'espai on cada setmana van penjant petits errors ortogràfics comuns i altres conceptes educatius.
  Em sembla molt interessant perquè és molt visual i pot despertar interés en els alumnes que passen pel davant a diari. A més, els errors que apareixen són molt comuns i és important rectificar-los.
 • Period: to

  Activitats interessant a l'escola

  En aquesta línia del temps vull mostrar aquelles pràctiques d'aula que més em van agradar i les diferents metodologies que utilitzaven i que em van cridar l'atenció.
 • Educació física

  Educació física
  Recurs del professor d'Educacio Física per al bon comportament dels alumnes: A mida que els alumnes es portaven bé, la pilota avançava d'un nen a l'altre (cada dia podia avançar un lloc), i quan arribava a l'altre extrem, els alumnes de la classe podien escollir què volien fer aquell dia en la classe (joc lliure). Tot i això, si un dia els alumnes s'havien portat molt malament, la pilota podia retrocedir. És molt original i vaig comprovar que funcionava.
 • Divions amb un rei educat

  Divions amb un rei educat
  Aquesta era la metodologia que utilitzava la mestra per ensenyar a dividir per 2 xifres; un rei, indicat amb la corona,(i que feia referència al primer número del divisor), que com que era el rei haviem de fixar-nos en ell per a trobar un número de la seva taula que s'apropés al dividend. Però com el rei era tan educat, una vegada haviem escollit el número correcte pel que multiplicariem, el primer en multiplicar era l'altre número del divisor. Era un mètode molt curiós i que ajudava als alumnes
 • PowerPoint

  PowerPoint
  La creació de PowerPoints com a eina per a resumir el tema que havien estudiat a Medi em va semblar molt útil i necessari, per tal de familiaritzar als alumnes amb les eines que utilitzaran més endevant en estudis posteriors.
 • Book trailer

  Book trailer
  Aquests murals els van utilitzar per a l'elaboració d'un Book trailer a la matèria de PECA; el Book trailer és la creació d'un video en què expliquen l'argument d'un llibre per a incitar-te a què el llegeixis.
  Aquest projecte em va agradar molt perquè ja introduia als alumnes en el món de les tecnologies (per grabar-lo, editar-lo, etc) tot i que la major part ho fés un alumne de la Universitat d'estudis informàtics, explicava als alumnes com feia cada pas.
 • Celebració d'aniversaris

  Celebració d'aniversaris
  Els aniversaris els celebren conjuntament tots els alumnes que han fet anys aquell trimestre (1er trimestre al nadal, 2on abans de setmana santa i 3er l'últim dia abans de les vacances d'estiu).
  Cada alumne que ha fet anys porta quelcom per menjar i/o beure.