Camara de cine

Memòria

By Aina Z
 • Dia 1

  El dimecres va venir l'Ana, una dona guionista que ens ha ajudat en tot el procés de gravació i creació del curtmetratge, pel matí ens va fer una petita introducció del treball i a mitg matí una noia que es diu Judit a fer-nos una xerrada virtual en la que va expricar sobre la Fundació Acpau.
  A partir del segon pati vam començar a treballar en el tema del curtmetratge, ens vam dividir en grups i vam presentar una idea.
  Després d'escollir la temàtica haviem de preparar els guions.
 • Dia 2

  El dijous no vam fer gaires activitats, bàsicament vam desembolupar la història i vem crear el guió del curtmetratge er grups, cada grup va escriure una part de la història i l'Ana va pulir detalls del guió ja fet.
  També vam fer un storyboard, que és bàsicament dibuixar els plànols de cada escena.
  Al final del dia ens vem distribuir els càrregs de gravació perquè el dia següent ens tocava gravar.
 • Dia 3

  El divendres va començar el procès de gravació, a les vuit del matí estàvam el carrer gravant a la Judit caminant perquè es va presentar com a protagonista del curtmetràtge.
  Va ser molt entretingut gravar, era també molt graciós i ens entraven molts atacs de riure.
  Va ser un dia de completa gravació.
 • Dia 4

  Diluns ens havíen d'afanyar a l'hora de gravar, no teníem molt de temps ja que l'Ana havia de tenir temps per començar la edició del curt.
  Aquest part de la gravació va ser la més divertida, tot i que feia molta calor, vam anar al bosc a gravar i les escènes eren molt gracioses de veure.
  Quna la gravació va acabar l'Ana va estar explicant-nos cosas de edició tot el que quedava de dia.
 • Dia 5

  Dimarts vam acabar aquesta memòria pel matí i cap a les 11h vam anar a veure el resultat de tots els curts a la Biblioteca municipal.