Línia autobiogràfica

 • Naixement Mireia

  Va neixer la Mireia Suriñach Torras el dia 10 de Febrer de 1996 a 3 quarts de 4 de la matinada.
 • Naixament Èlia

  Va neixer l'Èlia Vilageliu Jorà el dia 4 d'Octubre de 1996 a ls 13:05
 • Començament de l'ESO

  Va ser el dia que ens vam conèixer. Vam anar a la mateixa class i a partir d'aqui ens vam fer amigues. Vam tenir com a tutor en Marcel Farran i vam anar a la classe de 1rC.
 • Concert Black Eyed Peas

  Vam assisstir el nostre primer concert juntes, a l'estadi de Cornellà- el Prat, a Cornellà juntament amb la Paula i la Núria. Va ser un dia a l'estiu on feia molta calor. Com a taloners va tocar en David Guetta però els protagonistes eren els Black Eyed Peas.
 • Cap D'any 2011-2012

  Van celebrar el Cap d'Any 2011-2012 a Sant Quirze de Besora a casa l'Èlia, on vam organitzar una festa entre uns quants amics.
  Vam organitzar un sopar, on vam convidar a les nostres millors amics i amigues i vam sopar pa amb tomàquet i embotits. Desprès del sopar i per fer estona vam jugar el Sing Star o vam mirar els programes de la televisió A les 12 vam menjar-nos el raïm i ens vam felicitar un Bon Any a tots. Finalment, a la 1 vam anar a la festa que havien organitzat al pavalló del poble.
 • Intercanvi a França

  Quan feiem 3r ESO vam fer un intercanvi a França, on vam assisstir tots els alumnes que feiem francès. Va marxar el diumenge dia 10 d'Abril a les 8 del matí vam arribar a Riom a les 19 . Ens hi vam estar 5 dies i vam fer diverses activitats, com anar a veure una fàbrica d'aigua o a visitar diferentes poblacions franceses.
 • Sortida a l'Estartit

  Vam anar a l'Estartit a fer snorkel i ka
 • Festes Majors

  Durant l'estiu del 2011 vam voltar per tota a comarca d'Osona anant de poble en poble celebrant les festes majors. La primera que vam assistir-hi va ser la de Sant Quirze de Besora, que és a finals de Juny, també vam anar a la de Sant Julià de Vilatorta, a Taradell, a Vic i a Santa Eulàlia de Riuprimer, la primera setmana de Setembre, entre d’altres. Van ser uns dies molt divertits i ens ho vam passar perfecte!
 • Concert Maldita Nerea

  Vam anar el nostre 2n concert juntes al Palau Sant Jordi de Barcelona a escoltar un dels nostres grups preferits com és el cas de maldita nerea, un grup murcià on hi van haver aproximadament 12.000 persones.
 • Carnaval 2012

  El dia 18 de Febrer se celebarava el Carnaval de Torelló de Terra Endins on vam assisstir-hi. Aquest any ens vam disfressar de "Campanilla".
  Vam decidir canviar-nos a casa l'Èlia ja que és molt a prop de Torelló. Allà ens vam maquillar i ens vam disfessar.
  A les 7 vam arribar a la plaça on comença la rua i allà ens vam trobar a amics, companys de classe i coneguts.
  Vam ballar tota la nit i ens ho vam passar MOLT BÉ!