Rockckkk

ROCK

 • Anys 70'

  Anys 70'
  Pèrdua dels ideals dels anys 60’ (els joves es donen compte que no era algo utòpic).
  Aparició del videoclip.
  Aparició de molts estils (diversitat).
  Les persones són més independents i individualistes. CAda persona té un pensament diferent.
 • Pink Floyd

  Pink Floyd
  Pink Floyd és un grup de música britànic, considerat com un dels més influents de la història del rock. Està format per David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters, Richard Wright. Van estar actius desde el 1965 al 1996.
  Cançó: Echoes
  ROCK PROGRESSIU
 • Frank Zappa

  Frank Zappa
  Frank Zappa va ser un compositor, guitarrista, cantant i productor discogràfic estatunidenc.Va estar actiu desde el 1955 tot i que els seus anys més famosos van ser els 70'.
  Cançó:Joe's garage
  ROCK PROGRESSIU
 • David Bowie

  David Bowie
  David Bowie va ser un músic, actor i compositor de rock anglès que també exercí de productor musical i arranjador. Va estar actiu desde el 1964 dins el 2016.
  Cançó: Starman
  GLAM ROCK
 • Queen

  Queen
  Queen és un grup de rock britànic. Format pel cantant Freddie Mercury, el guitarrista Brian May, el baixista John Deacon i el bateria Roger Taylor. Van estar actius desde el 1970.
  Cançó: Don't stop me now
  GLAM ROCK
 • Led Zeppelin

  Led Zeppelin
  Led Zeppelin va ser un grup de rock dur considerat un dels més importants d'aquest gènere i un dels més coneguts i populars durant la dècada del 1970. Estava format Robert Plant: veu, harmònica i pandereta, Jimmy Page: guitarra (elèctrica i acústica), John Paul Jones: baix, teclats, piano i mandolina, John Bonham: bateria i percussió. Van estar actius desde el 1968 fins al 1980.
  Cançó: Kashmir
  HARD ROCK
 • Deep purple

  Deep purple
  Deep Purple és un grup de rock anglès. Estava fromat per Ian Gillan (vocals), Ritchie Blackmore (guitarrista), Jon Lord (teclat), Roger Glover (baix elèctric) i Ian Paice (bateria). Van estar actius desde el 1968 fins el 1976.
  Cançó: Smoke on the water
  HARD ROCK
 • AC/DC

  AC/DC
  AC/DC és un grup australià de rock. Està fromat per Angus Young, Malcolm Young, Axl Rose, Cliff Williams, Phil Rudd. Han estat actius desde el 1973 fins ara.
  Canço: Highway to hell
  HEAVY METAL
 • Iron Maiden

  Iron Maiden
  Iron Maiden és un grup de rock d'Anglaterra. Format per: Steve Harris, Dave Murray, Nicko McBrain, Bruce Dickinson, Adrian Smith, Janick Gers. Van estar actius desde el 1975.
  Cançó: The Trooper
  HEAVY METAL
 • Bob marley

  Bob marley
  Va ser un cantautor, cantant, guitarrista i compositor de rock jamaicà. Va estar actiu desde el 1961 fins al 1981.
  Cançó:Jamming
  REGGAE
 • Ramones

  Ramones
  Ramones va ser una influent banda de rock. Estava format per Joey Ramone, Johnny Ramone, Dee Dee Ramone, Tommy Ramone. Van estar actius desde el 1974 fins el 1996.
  Cançó: Blitzkrieg Bop
  PUNK
 • Sex pistols

  Sex pistols
  Sex Pistols van ser una banda anglesa de rock. Estava formada per Johnny Rotten, Steve Jones, Paul Cook, Glen Matlock. Van estar actius desde el 1975.
  Cançó: God save the Queen
  PUNK