Baixa

Rock and Roll Victor i Nadia

 • Elvis Aaron Presley. El Rey Del Rock.

  Elvis Aaron Presley. El Rey Del Rock.
  Ell va denominar el fenomen de fan, ja que era un personatge molt famós, les masses l'adoraven... Sempre tenia un moviment sobre l'escenari impressionant!
  Sabia moure molt bé els malucs i totes les noies estaven enamorades d'ell
  La seva carrera va "començar" en 1950, cuan va començar a tocar el vaix de forma habitual.
  Les seves primeres grabacions van començar en 1953
 • Wanda Jackson

  Wanda Jackson
  Wanda Jackson, cantant, compositora, pianista i guitarrista.
  Després de graduar-se a l'escola secundària, Wanda va començar a fer gires amb el seu pare com a mànager.
  Sovint compartia cartell amb Elvis Presley, qui la va animar a cantar rockabilly, i el 1955 van estar sortint breument mentre estaven de gira.
  Ha afirmat que va ser la primera dona a introduir el "glamour a la música country".
 • "DUCKWALK" de Chuck Berry

  "DUCKWALK" de Chuck Berry
  Chuck Berry es va inventar el pas de "duckwalk", ja que ell era energia pura, hiperactivitat, mai estava quiet... Molts del guitarristes del rock, aquí com Angus Young, van "copiar" aquest pas. No va aconseguir l'èxit que va tenir Elvis Presley, però va ser fonamental per la "història" del rock.
 • El asesinato de Emmett Till

  El asesinato de Emmett Till
  L'assassinat d'afroamericans per part de blancs , era encara comú en els anys cinquanta i en gran part del sud no es castigava els culpables. Li va xiular a una dona blanca en una botiga— i la decisió de la seva mare de deixar el fèretre obert durant el funeral, mostrant les petjades de la pallissa que li havien propinat els dos segrestadors blancs abans de disparar-li i llançar el seu cos al riu Tallahatchie el 28 d'agost, tot va contribuir perquè el cas es convertís en una causi célèbre.
 • Fats Domino

  Fats Domino
  El pianista de Nova Orleans va ser el músic negre que va vendre més discos als anys cinquanta. Tenia l'estil "boogie-woogie". La seva beu suau acompanyava molt bé el piano. Va arribar a vendre més de 65 milions de discos. Només Elvis Presley va arribar a tant en aquella època.
 • Janis Martin

  Janis Martin
  Janis Martin, cantant de Rockabilly, va ser una de les pioneres a innovar sobre el món de la música country. Janis Martin amb tan sols 15 ja havia compartit escenari amb icones de country com: Cowboy Copas, Sonny James...
  A l'any 56 va signar amb la companyia RCA on també hi era Elvis Presley.
  "Drugstore Rock'n Roll" va ser l'èxit més gran que va llençar durant la seva carrera amb 750.000 vendes.
 • Jerry Lee Lewis

  Jerry Lee Lewis
  És el pianista salvatge del rock and roll. Aquest home en un dels seus concerts va cremar el seu piano per impactar al públic i rebentar l'actuació següent. Era una competició amb Chuck Berry per veure quin dels dos guanyava més audiència
 • Nina Simone

  Nina Simone
  Nina Simone va ser una
  dona: compositora, pianista, activista, cantant...
  Nina va ser rebutjada per part de la seva família per haver volgut dedicar-se al món de la música.
  Durant la seva carrera va gravar més de 40 àlbums.
  Amb dotze anys va ser el seu primer concert debutant, on els seus pares van ser obligats a marxar al final de la sala per cedir el lloc a la gent blanca, Nina va parar el concert fins que els seus pares van poder tornar al davant.
 • The beatles i la seva arribada d'exit

  The beatles i la seva arribada d'exit
  Amb el grup definitivament complet, The Beatles van tornar a fer unes sessions per EMI (discogràfica). Però Martin, productor de la casa, tampoc estava d'acord amb l'estil del nou component. Sense seguir els seus consells, Lennon, McCartney i Harrison van decidir gravar les seves pròpies cançons amb Ringo Starr. Per conèixer l'èxit, The Beatles van fer molts concerts en bars i clubs nocturns, on es van guanyar una fama que els consolidaria com el grup més popular de la Gran Bretanya.
 • Jimi Hendrix

 • Aretha Franklin

  Aretha Franklin
  Va començar cantant amb les seves germanes Carolyn Franklin i Erma Franklin. Van començar a cantar a l'església baptista de Detroit, on el seu pare era predicador. Després d'un temps en el qual Aretha va començar a ser considerada una jove prodigi, es comentava que la discogràfica Motown estava interessada a fitxar-la, però, finalment, va signar amb el segell Columbia Records, sota la direcció de John Hammond.