Rock 3ºD

By oscarcv
 • Period: to

  Hevy Metall

  Que acentua las caracteristicas del Hard Rock.
  Las letras se centran en temas misticos y Satanicos, y tienen una estetica muy concreta, pelo largo, cuero, botas, pantalones teñidos y elementos medievales de brujeria y satanismo.
 • Pink Floyd

  Pink Floyd
  És un grup de música britànic, considerat com un dels més influents de la història del rock progressiu.
  El grup es donà a conèixer, a la fi de l'any 1966, en clubs underground de Londres.
 • Bob Marley

  Bob Marley
  Va ser un músic, guitarrista i compositor jamaicano. És el més reconegut i respectat interpret de la música reggae. Ell ha estat el precursor de difundir la música jamaicana i el moviment rastafari. Per tant el seu gènere va ser reggae, ska i rocksteady. Després de morir va ser el disc més venut amb 15 discos de platino.
 • Fran Zappa

  Fran Zappa
  Va ser un cantant, sabia tocar la bateria i va ser guitarrista i compositor estadounidense, feia rock tot i barrejar molt els ritmes musicals. Quan estava en el millor moment com artista va tenir problemes judicials passant per la presó.
 • Jethron Tull

  Jethron Tull
  Va ser un grup de rock progressiu que es va formar a Anglaterra. El nom del grup se'l posen en honor a un inventor agrícola.Van començar a tenir popularitat 1968 al participar al National Jazz anb Blues Festival. On Anderson amb la seva veu peculiar i tocant la flauta fa cançons rock-blues.
 • David Bowie

  David Bowie
  Va ser un cantant londinense de pop original, que es va convertir en un personatge de ciència ficció para un dels seus àlbums. Els seus inicis com cantant van ser a petits locals, instituts tocant el saxòfon i cantant.La seva música esta influenciada per molts generes però es basa sobretot en glam rock, art rock i rock. Va morir al 2016.
 • Queen

  Queen
  Era un grup britànic de rock. Els seus inicis van ser al 1970 fins al 2009 , tot i que va morir el seu cantant i fundador Freddie Mercury i es va retirar de la música John Deacon el bajista del grup van continuar com a grup fins al 2009.
 • Aerosmith

  Aerosmith
  Quan van començar no van tenir acceptació pels crítics però de seguida es van convertir en una banda de hard-rock el més comercial de la història, Actualment estan preparant fer una celebració dels 50 anys de a banda. Generes són: hard rock, blues rock, rock and roll, glam metal i heavy metal.
 • Period: to

  Rock progressivo

  Intelectualización, experimentacion sonora, canciones muy largas y melodicas, letras cortas y de temas místicos, improvisaciones virtuosas, puestas en escena muy espectaculares.
 • Period: to

  Glam Rock

  Devolbera espontanidad i frescor al Rock, busqueda del escandalo y la población, se asocia Glam con cantantes que explotan una imagen sofisticada y mucho maquillaje ropa brillante y exajerada y ambiguedad sexsual.
 • Period: to

  Hard Rock

  Potenicaian la parte mas agresiva y salbaje del rock, una seccion Ritmica muy potente, riffs repititivos y contundentes ,es una melodia que se repite a lo largo de la canción, solos de guitarra virtuosos y vertiginoso, uno de distorsionadores, filtros y pedales, defectos.
  Voces energicas Agudas y Estridentes.
 • Period: to

  Reggae

  El reggae es una música absolutamente nueva nacida en Jamaica y asociada a los Rude Boys(chicos delincuentes) Es un movimiento cultural y religioso que defiende la paz el amor etc.
  Las canciones Ragge defienden la lucha contra la injusticia y la cicilización occidental o corrupta.
  El reggae se caracteriza por un ritmo lento y rincopago.
 • AC/DC

  AC/DC
  Aquest grup australià el van formar dos germans i després es van buscar als altres components. Al genere musical era hard rock, heavy metal, rock and roll, blues rock. Han venut uns 200 milions de copies.
 • Los Ramones

  Los Ramones
  Va ser una banda de punk creada 1974 i va desfer 1996. Es va formar a Estats Unit. El seu gènere va ser punk rock. Van ser pioners en aquest gènere musical. En 2011 van rebre un Grammy pel reconeixement del seu treball.
 • Sex pistols

  Sex pistols
  Va ser una banda londinense considerada la primera d'haver iniciat el moviment punk al regne unit. Van tenir problemes i van crear diverses polèmiques a ta televisió i amb la monarquia britànica.Van arribar a ser segona posició a les llistes de èxit. I finalment el grup es separa.
 • Iron Maiden

  Iron Maiden
  Iron Maiden és una banda britànica de heavy metal. La va crear Steve Harris bajista del grup. Durant tota la seva trajectoria han estat identificats per la famosa mascota Eddie the Head i l'han posat a moltes portades d' àlbums, sencills i les seves presentacions en viu.
  Ha venut més de 100 milions de discos a tot el món.
 • The clash

  The clash
  Va ser una banda britànica de punk, considerada la més important i representativa de la primera ola del punk. Es va iniciar a finals dels 70. Va incorporar reggae, rock, rockabilly, ska, jazz, funk i dub. Va ser una banda que va influir en la música mundial. Només va estar en actiu 10 anys.
 • Metallica

  Metallica
  És una banda estadounidense de Heavy Metal que es va crear en los Angeles. A nivell nacional ha venut 62 milions de copias, i 16 milions a Estats Units. El seu estil va ser heavy metal i thrash metal.