Pb170330

PRÀCTIQUES A L'ESCOLA

 • CIRCUIT ELÈCTRIC

  CIRCUIT ELÈCTRIC
  Els divendres a la tarda, els alumnes de 6è curs tenen experiències, és a dir, el temari que donen a l'assignatura de medi si es pot experimentar ho fan els divendres a la tarda.
  Durant la meva estada a l'escola he fet una seqüència didàctica sobre l'electricitat i el divendres vam anar a fer l'experiència d'un circuit elèctric, muntar-lo.
 • EL COMPOSTATGE

  EL COMPOSTATGE
  El compostatge és abocar tot el menjar que sobra del menjador, de casa, dels esmorzars dels nens... en unes caixes de plàstic.
  Li posen fulles seques, per tal de secar el suc dels aliments.
  Tot seguit han de remenar els aliments i les fulles perquè així es descomponen i amb el pas del temps dóna residus vegetals que serviran en un futur per adobar les plantes de forma ecològica.
 • FILOSOFIA 3/18

  FILOSOFIA 3/18
  La Filosofia 3/18, consisteix en fer raonar i donar una bona argumentació sobre els temes que surten a classe després de llegir un text. El projecte 3/18 l’han començat a impartir aquest any. Aquesta assignatura és dóna a la sisena hora.
 • A BALLAR SARDANES

  A BALLAR SARDANES
  Els dijous a la tarda, de 16h a 17h els alumnes de l'escola de Jaume I de Llívia ballen sardanes i les ballen al porxo de l'escola a l'aire lliure. Ho fan per conèixer el ball tradicional de Catalunya.
 • FESTA SEGON TRIMESTRE

  FESTA SEGON TRIMESTRE
  El divendres a la tarda els alumnes de cicle superior van fer la festa del segon trimestre. Cada alumne va portar menjar o beguda i vam anar al parc de Sant Guillem que està al costat de l'escola a berenar. Per finalitzar cada trimestre fan un berenar en horari escolar.