Index

2018 Júniusi programok - Jelige: Angolna

By Angolna
 • Harley-Davidson Open Road Fest 2018

  Harley-Davidson Open Road Fest 2018
  Mindenkiben van egy kis Harley, bennünk és benned is. A Harley nem csak egy motor, hanem egy életérzés; a szabadság maga, egy csöpp lázadás, az igazi barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés... a Harley élmény és felfedezés. Érkezik a banda, aminek neve hallatán azonnal dúdolni kezdesz, a banda, ami rockkal átitatott elektronikus szólamaival egy életre bevéste magát a zenetörténelembe.
 • Pécsi Országos Színházi Találkozó - POSZT 2018

  Pécsi Országos Színházi Találkozó - POSZT 2018
  A 18. Pécsi Országos Színházi Találkozó, vagyis a POSZT 2018. június 7-16. között lesz. A POSZT válogatói a 2018-as versenyprogramba a 2017. március 1. és 2018. március 10. között bemutatásra kerülő (illetve az előző válogatói ciklus utolsó két hetében bemutatott, a korábbi válogatók által meg nem tekintett) előadások közül 7 nagyszínházi és 7 kamaraelőadást választanak ki, amelyek a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán és kamaraszínházi termében kerülnek bemutatásra.
 • Budapesti Wagner Napok

  Budapesti Wagner Napok
  A változatosság jegyében zajlik ebben az évben a Budapesti Wagner-napok rendezvénysorozata, amely ezúttal nem a Ring-tetralógiát, hanem a szerző három másik nagyszabású zenedrámáját vonultatja fel. Természetesen ugyanazzal az igényességgel, amely eddig is kivívta a szakma és a zeneszerető nagyközönség elismerését. A rendezvénysorozat elmúlt tizenkét évében a szerző minden klasszikussá vált operáját, vagyis az úgynevezett teljes bayreuthi kánont színre vitték a szcenírozott előadásokon.
 • Deja Vu Fesztivál - Szeged

  Deja Vu Fesztivál - Szeged
  Kérd el magad otthonról! 2018. június 7-9. között ismét lesz miért. Bekapcsoljuk a Deja Vu időgépét, jönnek a 90-es évek és a Millenium hazai és világsztárjai, tinikorod legzúzósabb buli-emlékei a világ legimádnivalóbb fesztivál-helyszínén, az Újszegedi Partfürdőn! Csoportos időutazás Szegeden – végállomás a ’80-as, ’90-es évek diszkó korszaka.
 • Kézműves Sörfesztivál Gyula

  Kézműves Sörfesztivál Gyula
  Az ország legfinomabb kézműves sörei, Bierllante - 2018 Sörverseny, országos `sör` szakmai konferencia egy helyen, Gyulán 2018. június 7-10. között a Kézműves Sörfesztiválon!
 • Borvidékek Hétvégéje Fesztivál - Monori Pincefalu

  Borvidékek Hétvégéje Fesztivál - Monori Pincefalu
  A szervezők sokszínű, ingyenes kulturális programokkal és a 22 hazai borvidék legjobb boraival várják a vendégeket.
 • Bartók Plusz Operafesztivál

  Bartók Plusz Operafesztivál
  A Bartók Plusz Operafesztivál Bartók-maraton produkciójával 2016-ban zászlóshajója volt a Bartók-évnek. A Kodály-évfordulót hozó 2018-ban a fesztivál ismét az élére áll annak a programnak, amelynek középpontjában Kodály Zoltán zeneszerző, világhírű zenepedagógus, népzenekutató áll. Kodály Zoltán a maga korában is úgy gondolta: a Nyugat nem arra kíváncsi, hogy hogyan utánozzuk, hanem arra, hogy mi mit teszünk le az asztalra.
 • Budapesti Nyári Fesztivál

  Budapesti Nyári Fesztivál
  A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. születésnapja alkalmából számos meglepetéssel és kedvezménnyel készülünk az ünnepi évadra. Az „Ajándék Budapestnek” akciósorozat keretén belül 50%-os árengedménnyel juthatnak hozzá jegyeikhez a szigeti színpad produkcióira, akik az adott előadás jegynyitásának napján 12.00 és 14.00 óra között vásárolják meg azokat a színház honlapján online, kezelési költség nélkül vagy személyesen a Nagymező utcai jegyirodában.
 • Debreceni Mulatós Fesztivál

  Debreceni Mulatós Fesztivál
  HATALMAS SZEZONNYITÓ MULATÓS BULI 2018-ban!, Izgalmas betétprogramokkal és a hazai mulatós zene legkedveltebb sztárjaival!! Gyerekeknek: Légvár, Csillámtetkó, Arcfestés
  és még számos érdekesség. Részletes programok hamarosan!
 • Nemzetközi Sirály Táncfesztivál Balatonfüred

  Nemzetközi Sirály Táncfesztivál Balatonfüred
  XV. Nemzetközi Sirály Táncfesztivál, és szakmai kurzus, amelyre minden régi és új jelentkezőt nagy szeretettel vár a fesztivált nagymértékben támogató Balatonfüred Város Önkormányzata, valamint a szervező Múzsa Művészeti Egyesület.
 • Beach Fesztivál - Balatonfűzfő

  Beach Fesztivál - Balatonfűzfő
  A balatonfűzfői Surf Beach-en tartott rendezvény célja, hogy népszerűsítse a Balatont, a balatoni sportokat, kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket. A nappal zajló kulturális és sportprogramokat a kora esti naplementében kezdődő koncertek vezetik át az éjszakába, hogy a csillagos ég alatt bulizzunk hajnalig. indítsuk ismét együtt a nyarat június 20 és 24 között a Beach Fesztivállal!
 • Ukk&Roll Rock és Motoros Hétvége

  Ukk&Roll Rock és Motoros Hétvége
  A Megyer Camp fesztivál reméljük ideiglenes megszűnésével keletkezett űrt kitöltő UKK&ROLL Rock Hétvége III. alkalommal kerül megrendezésre a régi helyszíntől 3 km-re, Ukk és Sümeg között. Van egy csodálatos helyszínünk, az ukki sporttelep/pihenő park. 
A pályák több mint kiváló adottságokkal rendelkeznek, hatalmas a terület, őrzött bekerített camping-et tudunk kialakítani, a faluban egy külön `csendes` camping-et, a tavalyihoz képest dupla mennyiségű medencét,...higgyétek el ideális!
 • Vasszamarak Motoros Fesztivál

  Vasszamarak Motoros Fesztivál
  Motoros fesztivál családbarát kempinggel, baráti árakkal csodálatos környezetben. A két nap alatt számos programmal várjuk az érdeklődőket. Kaszkadőr bemutató, motoros felvonulás, lovas hintóztatás.
 • Levendula Expressz, Élményvonat Balatonfüredre és nosztalgiabusz a Tihanyi Levendula Fesztiválra

  Levendula Expressz, Élményvonat Balatonfüredre és nosztalgiabusz a Tihanyi Levendula Fesztiválra
  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság 2017-ben is megrendezi a Levendula Heteket és a Tihanyi Önkormányzattal, valamint a Németh László Művelődési Házzal közösen a XIV. Levendula Fesztivált. A vonatot az északi-parti vasútvonal „királya” a Nohab dízelmozdony vontatja. Az Élményvonat a magyar tenger északi partjának legnépszerűbb turista-központjaiba gördíti el utasait. A vonaton közösségi programok, bár- és étkezőkocsik szolgálják utasainkat.
 • VOLT Fesztivál Sopron

  VOLT Fesztivál Sopron
  A VOLT Fesztivál 2018-ben 26. alkalommal nyitja meg kapuit. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki zenei esemény 2018. június 27-30. között lesz Sopronban. A Depeche Mode és az Iron Maiden is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban. Mellettük a Hurts és a Hollywood Undead koncertjét is bejelentették hétfőn a szervezők, akik minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.
 • Világfi Fesztivál

  Világfi Fesztivál
  2018.- ban második alkalommal kerül megrendezésre Agárdon, a velencei tó partján, a
  Világfi - Népzenei és világzenei műhely. Fellépők: Góbé zenekar, Zűrös Banda, Gypo Circus, Aurevoir
 • Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál

  Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál
  Kóstolja végig a magyar kézműves söripar remekeit péntektől vasárnapig Vonyarcvashegyen, a Balaton északi partján! Hűsítő sörök, finom ételek és változatos esti programok a strandtól alig 100 méterre!
 • Szegedi Szabadtéri Játékok

  Szegedi Szabadtéri Játékok
  Az Apáca Show-t, a Hegedűs a háztetőnt, a Rómeó és Júliát és a Rigoletto-t láthatja új bemutatóként a Dóm téri közönség. A Notre Dame-i toronyőr visszatér a szegedi csillagok alá. Jövőre is operával indul az évad, ismét egy népszerű szerző közönségkedvenc művével igyekeznek majd elkápráztatni nézőket. Verdi Rigoletto-ja kerül színre június 29-én és 30-án. Az operát utoljára 1987-ben lehetett látni a Dóm téri deszkákon.