Mods

MODS

 • El estil.

  El estil.
  El mod se originó a finales de los años 1950 en Londres, Inglaterra y alcanzó su punto máximo entre principios y mediados de la década de 1960, y su sofisticación definió la revuelta juvenil de esa época.Tambien fue asociada para bailar toda la noche en la discoteca, desde mediados del 1960 los medios de comunicacion en un sentido más amplio para describir cualquier cosa que era considerada popular, de moda, o moderna.
  El ideal “mod” nuna murió.
 • THE WHO

  THE WHO
  És una banda británica de rock considerada un icono de la música del siglo XX. Potenció su carrera escalando a los primeros puestos del ambiente del rock inglés. Fue conocida por sus energéticas presentaciones en vivo las cuales incluían la destrucción de sus instrumentos.
  Who a vendido alrededor de 100 miliones de dicos,alcanzo la fama en Reino Unido que se ubicaron en los Top 10.
  https://www.youtube.com/watch?v=PdLIerfXuZ4
 • THE KINKS

  THE KINKS
  The Kinks fue una banda británica de rock originaria del norte de Londres, formada por los hermanos Ray y Dave Davies en 1963. The Kinks está reconocido como uno de los grupos de rock más importantes e influyentes de todos los tiempos. Se convirtió en un éxito internacional; llegó a la cima de las listas del Reino Unido e ingresó a los Top 10 de las listas de los Estados Unidos.
 • THE ROLLING STONES

  THE ROLLING STONES
  The Rolling Stones és un grup anglès de música rock.El grup es va formar l'any 1962 quan encara anaven al col·legi i segueix en actiu.
  El seu estil musical va estar influït per la música nord-americana especialment el blues i el Rock and Roll que ells van fusionar en un so basat en la guitarra i prototip del Hard Rock.El grup era d'una aparença visual i sonora més dura que la dels Beatles amb qui van rivalitzar musicalment..
 • ROD STEWART

  ROD STEWART
  És un músic ,compositor i productor britànic de rock , conegut mundialment per haver estat vocalista en les bandes The Jeff Beck Group i Faces , com també per la seva reeixida i extensa carrera com a solista. Va aconseguir més atenció en les llistes musicals que els mateixos àlbums del grup britànic, amb el passar dels anys ha estat considerat com un dels grans cantants de la història del rock .
  https://www.youtube.com/watch?v=INveV1f0Sdo
 • MARC BOLAN

  MARC BOLAN
  Va ser un músic i cantant britànic i una de les figures més populars del glam rock durant la dècada de 1970 . Va ser el líder del grup Tyrannosaurus Rex , nom posteriorment escurçat a T. Rex .
  https://www.youtube.com/watch?v=8xJ_agcMy5c
 • DAVID BOWIE

  DAVID BOWIE
  Més conegut pel seunom artístic David Bowie ser un músic i compositor britànic , qui va exercir al seu torn de actor ,productor discogràfic i arranjador . Figura important de la música popular durant més de cinc dècades
  Bowie va aconseguir, el 1975, el seu primer èxit als Estats Units, gràcies al seu reeixit senzill « Fame », coescrit ambJohn Lennon i al seu disc Young Americans , del qual va dir ell mateix que era el disc definitiu del plastic soul .