Macrofestivals de la dècada dels 60

 • Period: to

  Macrofestivals dels anys 60

 • Festival de Newport

  Festival de Newport
  És un festival anual de la música americana popular orientada a Newport, Rhode Island, que es va iniciar el 1959 com a contrapartida al Festival de Jazz de Newport prèviament establert. El festival compta amb actuacions de folk, blues, country, bluegrass i músics populars de la roca, i des de la dècada de 1990 ha comptat amb artistes de gèneres contemporanis relacionats, com country alternatiu, folk indie i punk folk.
  https://www.youtube.com/watch?v=qdqsFal8YXs
 • Festival de Monterey

  Festival de Monterey
  Es va dur a terme del 16 al 18 de juny de 1967. Més de 200.000 persones van assistir, i és sovint considerat com el precursor de Woodstock. El LSD va ser molt abundant en l'esdeveniment, sota el nom de "Purple Monterey". Ser celebrat al Monterey County Fairgrounds a Monterey, Califòrnia. Derek Taylor.
  https://www.youtube.com/watch?v=3N3eDAiRaN8
 • Miami Pop Festival

  Miami Pop Festival
  El primer esdeveniment de Miami Pop va tenir lloc 18-19 mayo, 1968. S'estima que 50.000 persones van assistir a aquest esdeveniment, el qual va ser promogut per Richard O'Barry i Michael Lang, més tard famós com a promotor de Woodstock.The segon Festival Pop Miami es va dur a terme 28-30 desembre, 1968, a Gulfstream Park, i va ser el primer gran festival de rock a la costa est dels Estats Units.
 • Atlanta Pop Festival

  Atlanta Pop Festival
  http://www.youtube.com/watch?v=684j9fdcj4cVa ser un festival de rock que va tenir lloc en un camp de soja al costat de la Middle Geòrgia Raceway a Byron, Geòrgia, des de 3 fins 5 juliol 1970, tot i que no va acabar fins a prop de l'alba a la sisena. [1] Era l'única successora de la primera Atlanta Pop Festival, que es va celebrar l'estiu anterior prop de Hampton, Geòrgia. L'esdeveniment va ser promogut per Alex Cooley, que havia ajudat a organitzar el festival '69 Atlanta, així com el Festival Internacional Pop Texas.
 • Woodstock Music and Art Fair Festival

  Woodstock Music and Art Fair Festival
  va ser un dels festivals de rock més famosos de la història. Va tindre lloc en una granja de Bethel, Nova York, els dies 15, 16 i 17 d'agost de 1969. El festival té el nom de Woodstock perquè inicialment estava programat que tinguera lloc en un lloc del poble de Woodstock, en Ulster County; l'oposició local quasi aconseguix que se suspenguera l'esdeveniment.
  https://www.youtube.com/watch?v=isv5ZPICx6c