Macrofestivals

MacrofesTivalS

 • CreamFields London

  CreamFields London
  Here you have a aftermovie from the Creamfield Festival 2013El Primer Macrofestival de creamfield es va celebrar el 1999 a Anglaterra a Londres i va atraure a més de 25000 persones i van assistir-hi artistes i DJs com Daft Punk Sasha o Paul Van Dyc, avui dia encara se celebra aques macrofestivala tot arreu d'anglaterra i és un dels macrofestivals més importants del pais.
 • Beginings of TomorrowLand

  Beginings of TomorrowLand
  Tomorrowland 2013 official AftermovieAquest macrofestival és segurament el macrofestival més conegut en l'actualitat i és un macrofestival que va sorgir a Bèlgica, i ara s'ha fet tan important que se celebra a tot arreu del món i hi assisteixen gent de tot arreu, la música que domina al 100% és la música electtrònica i és per això que hi assisteixen DJs com David Getta, Hardwell, Avicci, Afrojack...entre molts altres, aquest festival dura una setmana i hi asistèixen més de 500.000 persones a l'any.
 • Los 40 principales 2007 Madrid

  Los 40 Principales macrofestivalMacrofestival espanyol organitzat per la cadena de ràdio Los 40 Principales, que dóna nom al festival, aquest festival remunta a l'any 2007 i esatà norganitzat per a que els artistes espanyols més importants com ara Dani Martin o temps en rere El canto del loco hi vaguin per cantar les seves cançons més conegudes o més noves, aquest macrofestival és el macrofestival més important a España a part de R.R.
 • Granada in off 2010

  És un macrofestival nacional conegut només al pais espanyol al qual hi asisteixen artistes de totes parts de la peninsula per oferir un espectacle força complert per al públic, sol ser sempre espanyol i no solen venir d'altres paisos, aques festival es molt recent i no és gaire conegut encara. Tot hi així és assistit per un bon número de persones que sol arribar al miler.
 • Crossroads USA 2013

  Here you have a link of a concert in crossroadsCrossroads és un macrofestival organitzat per el cantant solista Eric Clapton conegut per haver composat cançons con Layla o Tears in Heaven especialment per la segona. Aquest festival es caracteritza sobre tot perquè l'instrument dominant en els seus concerts és la guitarra elèctrica, i se celebra als 50 estats amèricans, l'entrada només esta permesa a majors de edat i té un aforament de 28000 persones, les entrades es solen vendre en menys de 22 minuts, primera edicio agost 2013.
 • Electro-Mar

  Electro-Mar
  Aqui teniu l'Aftermovie del 2013Electromar va ser un festival que va aparèixer a principis dels anys 2000 i va ser característic per el fet que li donava més importància al públic que venia que no pas als artistes que hi asisteixen, i també és famós per el fet de que canvia molt els cartells publicitaris de cada any. I es caracteritza molt per el fet que no se celbra en un mateix lloc el mateix any.