Camera

LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ!

 • Dimecres 8 de Juny,

  Dimecres 8 de Juny,
  El dimecres 8 de Juny, va venir l'Ana, una dona especializada en montar videos, i ens va explicar una mica el que fariem, després vam tenir una videoconferència amb la Judit, que era una dona de l'entitat ACPAU, on ens va dir una mica del que anava la seva entitat. Finalment vam fer una pluja d'idees i un escalet per grup on pensavem el que voliem fer al nostre curtmetratge.
 • Dijous 9 de Juny

  Dijous 9 de Juny
  El Dijous, el primer que vam fer va ser fer les guions per grups, els vam fer de les escenes dels escalets que van quedar com principals, i cada grup feia un guió, també vam fer els storyboards, que era una petita representació de les escenes. Després vam organitzar-nos per la gravació, qui portava cada cosa, quin personatge feia cada, qui portava el material extra... I finalment ens van deixar temps per fer la memòria.
 • Divendres 10 de Juny

  Divendres 10 de Juny
  El dia del Divendres vam fer la gravació tot el dia, des de les 8 fins les 14:30, on vam gravar 3 escenes del nostre curtmetratge, i vam aprendre a com usar la càmera, el micròfon, també vam veure com es feia servir el fum ficant color a les llums... En general vam aprendre a fer servir diferents objectes de gravació.
 • Dilluns 13 de Juny

  Dilluns 13 de Juny
  El Dilluns 13 de Juny, les dues primeres hores, vam seguir gravant i acabant la gravació de les últimes escenes al bosc, després ens van deixar temps per fer la memòria i seguidament ens van ensenyar a editar amb el programa que utilitza l'Ana i vam veure com anava l'edició del nostre curt, també vam gravar alguns trams d'escenes.