La vida a l'escola

By cferrer
 • TIC

  TIC
  En aquesta imatge hi podem veure un picat de dues alumnes utilitzant un dels ordinadors de la classe jugant i aprenent amb diferents programes multimèdia. Trobo molt interessant que tinguin ordinadors a la classe que els alumnes puguin fer servir quan vulguin.
 • L'entorn

  L'entorn
  La fotografia ens mostra una nena de 2n de primària, la Lili, fent un dibuix del Galceran a la sortida que van fer a l'entorn. Va ser una activitat molt dinàmica i interessant, ja que van anar a veure insectes i arbustos al bosc i allà havien de medir-los, dibuixar-los...
 • Manualitats

  Manualitats
  Primer pla d'una alumna fent una manualitat de la rosa de Sant Jordi. Vaig trobar interessant l'activitat ja que és una tradició que no s'ha de perdre i un detall molt bonic per a qui els hi regaléssin.
 • Activitat cooperativa

  Activitat cooperativa
  Aquesta fotografía ens mostra els alumnes de la classe de 2nB realitzant l'activitat cooperativa preperada per mi sobre les carectarístiques dels insectes. Vaig creure convenient plasmar aquest moment ja que era l'activitat que els hi havia preperat jo i també perquè és una activitat cooperativa i va ser de les poques que els hi vaig veure fer.
 • Experiments

  Experiments
  En aquesta imatge podem veure-hi dos dels infants de la classe mentre experimentaven sobre el so. Durant tot el matí varen està fent diferents experiments, tots relacionats amb el so. El que podem veure consistia en posar sal sobre el paper tibat i al parlar-hi a prop, es podia veure com la sal saltava. Va ser una activitat diferent i divertida que va entusiasmar als nens.