Pila libros antiguos aislado sobre fondo oscuro 118047 8482

La cronología de la Prehistoria

 • 40,000 BCE

  Paleolític

  Paleolític
  Al Paleolític erem nomades i també erem un societat recolectora i caçadora. Durant el Paleolític vam comença a utilitzar eines, encara que eren pedres petitones d'uns 3 cm; també vam dominar el foc i també vam començar a representar coses a les parets de les coves. Aquests dibuixos són coneguts com: Pintures rupestres. El Paleolític va començar a l'any 4.000.000 a.c (aprox) y va acabar a l'any 10.000 a.c (aprox).
 • 10,000 BCE

  Neolític

  Neolític
  Al Neolític vam canviar la nostra manera de viure, ens vam convertir en una societat agrícola i ramadera, també vam deixar de ser nòmades i ens vam asentar en un lloc fixe.nVam crear noves eines que ens ajudarien a les noves feines y farien els treballs més fàcils. També vam crear el teixit y la roba còmoda y vam començar a utilitzar la ceràmica. El Neolític va començar a l'any 10.000 a.c (aprox) i va acabar a l'any 6.000 a.c (aprox).
 • 6 BCE

  Edat del metalls

  Edat del metalls
  A l'edat dels metalls, els pobles van començar a créixer i es van descobrir nous treballs, eines i construccions. Les noves eines van ser: l'arada, la roda i les armes cos a cos, com per exemple les llançes i els ganivets. Les noves construccions van ser, per exemple, els monuments megalitics, que tenien divorses funcions. I el nou treball va ser la forja. L'edat dels metalls va començar a l'any 6.000 a.c (aprox) i va acabar a l'any 800 a.c (aprox).