Imatges de les meves pràctiques (Iraila)

By iraila
 • Com em sento

  Com em sento
  A l'inici de la sessió de Llengua Castellana tots els alumnes han d'expressar com es senten i per què.
 • Els tipus de pesca

  Els tipus de pesca
  Els alumnes visiten el Museu de la Pesca de Palamós i gaudeixen i s'encuriosegen amb les maquetes dels tipus de xarxa per pescar.
 • Ballant Sardanes

  Ballant Sardanes
  Els alumnes treballen el projecte de "La Comarca" i per aquest motiu una sardanista de Torroella els ensanya a ballar-ne. Aquesta els posa cançons modernes adaptades a les sardanes i els nens i nenes s'ho passen d'allò més bé. a més a més treballen la coordinació i l'esquema corporal i mantenen conatcte entre ells alhora que aprenen una tradició de la zona-
 • Joc de les Emocions

  Joc de les Emocions
  Els nenes i nenes representen a través de la mímica (expressió corporal) diferents emocions i sentiments.
 • Assaig de l'obra

  Assaig de l'obra
  Els nens i nenes assagen l'obra de teatre que representaran a final de curs. A través de la representació els alumnes es desenvolupen de manera integral i transeversal ja que adquireixen una diversitat de coneixements, i alhora gaudeixen de la tasca.
 • La meva aportació... "Treballant amb imatges"

  La meva aportació... "Treballant amb imatges"
  La meva seqüència didàctica ha consistit en que els alumnes treballin la tècnica artística del "collage" a través d'una imatge. Amb aquesta activitat els alumnes aprenen les característiques de les seves costes a través d'una creació artística per grups cooperatius amb el model d'una imatge. Per finalitzar, aquests han exposat la seva experiència a la resta de companys i companyes mitjançant una exposició oral que ha estat filmada.