Imatges de les meves pràctiques

By maria92
 • Els alumnes cantant cançons del seu país

  Els alumnes cantant cançons del seu país
  En aquesta fotografia podem observar diferents alumnes cantant una cançó típica del seu país.
  Aquesta, és un pla de conjunt i té una angulació a nivell.
 • La Quina de pasqua!

  La Quina de pasqua!
  El divendres 23 de març, els alumnes de primer i segon de primària, vam celebrar una quina!
  Aquesta fotografia, és un pla general o de conjunt. L'angulació és a nivell. La llum és clara, ja que és llum natural que entrava per les finestres.
 • Fem titelles!

  Fem titelles!
  Els alumnes van preparar una obra de teatre per la setmana cultural. Per realitzar aquesta obra necessitaven les titelles, que representaven els personatges. Al finals ens van quedar molt bé!
  Aquesta fotografia és un pla de conjunt de diferents alumnes de la classe, que ens ensenyen les seves titelles abans de començar a representar l'obra. La seva angulació és a nivell i la llum és clara, ja que és la llum natural que entrava per les finestres de la classe.
 • D'on venim?

  D'on venim?
  En aquesta fotografia, es pot observar un moral que van fer i pintar els alumnes de l'escola( hi van participar tots els cursos).
  Per grups, van sortir a sobre l'escenari i van explicar diferents curiositats dels seus països.
  Aquesta fotografia és un pla general, tot i que també podria ser de conjunt, perquè es veuen diferents alumnes. Té una llum natural i clara, ja que aquesta activitat va ser realitzada al pati de l'escola.
 • Els alumnes expliquen contes!

  Els alumnes expliquen contes!
  Ja que la majoria dels alumnes són de diferents països, els hi vam demanar que aquest cop siguessin ells qui ens expliquessin els contes a nosaltres. D'aquesta manera, a més a més de conèixer diferents curiositats de la cultura dels seus països, vam treballar l'expressió oral.
  Aquesta fotografia és un pla de conjunt de diferents alumnes de la classe. La seva angulació és a nivell. La llum és clara.
 • L'últim assaig!

  L'últim assaig!
  En aquesta fotografia podem observar els alumnes fent l'últim assaig abans de representar l'obra a davant dels altres alumnes de l'escola, mestres i pares.
  Aquesta fotografia és un pla de conjunt, amb una angulació a nivell. És una mica fosca, perquè no hi havia gaire llum natural, però hi havien les llums de la classe obertes, que donen claretat a la fotografia.