Het Grote Misschien

By Nele149
 • Afscheidsfeestje

  Miles heeft beslist om van school te veranderen. Hij is zijn saaie leventje zat. Hij heeft zich ingeschreven voor een kostschool in Alabama 'Culver Creek' waar zijn vader ook op school heeft gezeten. Zijn moeder organiseerdt een afscheidsfeestje voor Miles, maar er komen maar twee vrienden.
 • eerste schooldag

  Miles komt aan op Culver Creek, als hij zijn kamer ziet is hij toch een beetje teleurgesteld. Snel neemt hij afscheid van zijn ouders en begint uit te pakken. Zijn kamergenoot is Chip Martin en ze maken kennis door hun talent te onthullen. Chips talent is landen op kaarten aanduiden en Miles talent zijn de laatste woorden van bekende mensen onthouden.
 • doop in het meer

  Miles wordt 's nachts uit zijn bed gehaald door 3 jongens. Hij wordt mee gesleurd naar een meer en daar wordt hij helemaal ingetaped en in het meer gegooid.Uiteindelijk lukt het Miles om uit het water te klauteren. Miles gaat naar Alaska's kamer. Alaska heeft hij ontmoet in het bos met Chip en hij was meteen verliefd.
 • vakantie 'Thanksgiving'

  De meeste leerlingen gaan naar huis om Thanksgiving te vieren, maar Alaska overtuigdt Miles om Thanksgiving op de Creek te vieren. Samen gaan ze een week lang in het bos roken en films kijken in de tv ruimte.
 • Thanksgiving

  Chip varrast Miles en Alaska met een uitnodiging om thanksgiving bij hem thuis te vieren. Delores de moeder van Chip heeft een kalkoen gebraden voor deze feestdag.
 • voorstunt

  Alaska en Chip hebben een voorstunt voorbereid. Later zouden ze dan de grote stunt doen. Miles, Chip, Alaska, Lara en Takumi behoren tot het team. Hun doel is wraak nemen op de 3 jongens die Miles in het water hebben gegooid. Ze hebben nep rapporten verstuurd en hun haar blauw gekleurd. Na de stunt blijven ze in de schuur slapen waar de liefde tussen Miles en Lara openbloeit.
 • Truth or Dare

  Alaska, Miles en Chip zitten samen op hun kamer ' truth or dare' te spelen. wanneer Alaska vraagt aan Miles 'Pak mij eens' beginnen ze een lange tijd te zoenen. Ze gaan allemaal slapen en in het midden van de nacht gaat de telefoon. Alaska neemt op en het is Jake haar vriendje. Na een tijdje wordt ze histerisch en begint te huilen en te roepen. Ze is dronken en smeekt haar te helpen om de campus af te rijden. De jongens helpen haar en ze rijdt weg.
 • mededeling

  Chip en Miles worden door de Adelaar wakker gemaakt en naar de sportzaal gestuurd voor een belangrijke mededeling. Alle leerlingen zijn er. De Adelaar wil beginnen maar Miles roept dat Alaska er nog niet is. De Adelaar zegt dat Alaska een ongeluk heeft gehad en dat ze dood is.
 • begrafenis

  Het is de begrafenis van Alaska.
 • op zoek naar de oorzaak

  Chip en Miles zijn op zoek naar wat er is gebeurd me Alaska. Ze gaan naar de politie om vragen te stellen. Ze experimenteren zelf met drank om uit te testen hoe iemand dronken reageerd in de auto , maar ze vinden de oorzaak niet.
 • stunt

  Chip, Miles, Takumi en Lara gaan de grote stunt doen als herinnering voor Alaska. Ze schakelen alle leerlingen van de elfde klas , de papa van Miles en een striper in. Op Sprekersdag voeren ze de stunt uit. Alaska had deze stunt een tijd gelede verzonnen. De striper speelt een deskundige op het gebied van adolescenten en hun opvatting over seksualiteit. In het midden van zijn uitleg begint hij te strippenen en hij roept 'voor Alaska Young.'
 • oplossing

  Takumi komt met de oplossing op het raadsel van het ongeluk. Alaska was overstuur omdat ze de datum was vergeten wanneer haar mama gestorven was. Ze wou naar het kerkhof rijden om bloemen te brengen en toen gebeurde het ongeluk.