Estada a l'escola

By anna20
 • Period: to

  Estada a l'escola

 • Pares i mares models lectors

  Pares i mares models lectors
  Els pares i mares dels infants entren a l'aula, amb un horari ja escollit prèviament, per a llegir un conte als companys i companyes del seu fill/a. Amb aquesta activitat i d'altres pretenen promoure la lectura des de ben petits.
 • Hort en anglès

  Hort en anglès
  L'escola té el distintiu d'escola verda, en aquesta hi ha un hort, en el que els més petits fan una visita cada quinze dies amb la matèria de llengua anglesa. A la fotografia podem observar un dels dies de recollida dels vegetals plantats, que posteriorment, es van endur a casa.
 • Ara ens toca a nosaltres!

  Ara ens toca a nosaltres!
  Ara ens toca a nosaltres!! és el nom amb el que han anomenat tres dies del mes cultural, en què els pares i mares han preparat jocs tradicionals per tots els nens i nenes de l'escola, passant de l'estirar a la corda, l'arrancar cebes, la bomba i curses de xapes, entre molts d'altres.
 • Easter!

  Easter!
  Aprofitant que ve Setmana Santa, les professores d'anglès han preparat un seguit d'activitats per treballar l'Easter, una d'elles ha comptat amb l'ajuda dels alumnes de tercer de primària, que s'han repartit en les diferents aules per explicar i ajudar a fer un taller, per fer un ou de Pasqua.
 • Pissarra Digital

  Pissarra Digital
  Cada quinze dies els infants van a l'aula de pissarra digital, allà fan diferents activitats interactives, però en aquesta sessió en concret, van actualitzar el bloc de les classes de P5 i els experiments de cada nen i nena. Bloc de P5: Els llimoners i els tarongers