una guerra del segle xx

Timeline created by Emily Ayala
In History
 • Revolució Mexicana

  Revolució Mexicana
  Els seus antecedents es troben en l'etapa de l'Porfiriato. Quan Díaz va afirmar que es retiraria després de finalitzar el seu mandat, la situació política va començar a agitar-se. Madero va iniciar una sèrie de gires al país amb les que buscava la formació d'un nou partit. Díaz va llançar una nova candidatura, i Madero va ser arrestat. A l'aconseguir aquest escapar de presó, va cridar a la revolució armada contra el govern de Díaz, en el que es coneix com el Pla de Sant Lluís.
 • Hundimiento del Titanic

  Hundimiento del Titanic
  El Titanic va xocar amb un iceberg, provocant un trencament al casc per la qual començaria a entrar l'agua. La tasca d'evacuació va ser extremadament complexa a causa de diverses causes. L'enfonsament de l'Titanic va causar la mort de 1.500 persones aproximadament.
 • Primera guerra mundial

  Primera guerra mundial
  Gran Guerra és el primer dels grans conflictes bèl·lics a nivell mundial. Els grups combatents van ser la Triple Entesa (Regne Unit, França i l'Imperi Rus) i la Triple Aliança (Alemanya i Austro Hongria).
  La guerra va finalitzar amb la petició d'armistici per part d'Alemanya, i poc després es va signar el Tractat de Versalles. Alemanya havia d'acceptar totes les responsabilitats morals i materials de la guerra, fent-se càrrec de grans compensacions econòmiques.
 • Revolución Bolchivique de Rusia

  Revolución Bolchivique de Rusia
  Els bolxevics defensaven un govern gestionat per les classes baixes de la ciutadania, basat en les idees polítiques i socials de l'ideòleg Karl Marx. Un cop el tsar va haver abdicat pressionat per la revolució, la família Romanov va ser assassinada a mans dels bolxevics