Darwin

Timeline Darwin

 • Naixement Darwin

  Naixement Darwin
  Va neixer a Shrewsbury (Shropshire, Anglaterra) Era el cinquè dels sis fills del seu pare (un ric doctor i financer) Robert Darwin i la seva mare Susannah Darwin (Susannah Wedgwood de soltera).
 • Period: to

  Timeline Darwin

 • Darwin va ser aprenent de metge

  Darwin va ser aprenent de metge
  Darwin passà l'estiu del 1825 com a estudiant de medicina, ajudant el seu pare a tractar els pobres de Shropshire.
 • Va presentar un descobriment

  Va presentar un descobriment
  El març del 1827, Darwin va presentar a la Societat Pliniana del seu descobriment que les espores negres que sovint es troben als dipòsits d'ostres són ous de sangoneres.
 • Darwin va entrar al Christ’s College de Cambridge

 • El viatge del Beagle

  El viatge del Beagle
  El viatge amb el Beagle va durar cinc anys (del 27 de desembre de 1831 al 2 d'octubre de 1836), dels quals Darwin passà dos terços a terra. Observava amb determinació una rica varietat de característiques geològiques, fòssils i organismes vius, recollits metòdicament en una enorme quantitat d'espècies, moltes d'elles noves per la ciència.[1] De tant en tant envià mostres a Cambridge, juntament amb cartes sobre les seves conclusions. Aquestes mostres i cartes van establir la seva reputació com a
 • El diari de Darwin

  El diari de Darwin
  Darwin durant el viatge va escriure el diari que originalment escrigué per la seva família, publicat com a El viatge del Beagle, resumeix els seus descobriments i ofereix una visió social, política i antropològica de la gran varietat de gent que va conèixer, tant nadius com colons.
  Al 1936 quan va arribar del seu viatge, tranquilament va reordenar i rescriure el seu diari,
 • Darwin escriu una carta a Lyell

  Darwin escriu una carta a Lyell
  Darwin escriu una carta a Lyell explicant les seves ides.
 • Alfred Russel Wallace

  Alfred Russel Wallace
  Darwin reb una carta d'un jove naturalista anomenat Alfred Russel Wallace que treballant a Indonesia havia arribat a una teoria similar a de Darwin de la evolució per la selecció natural.
 • Publica "el Origen de las especies"

  Publica "el Origen de las especies"
  Gracies a l'ajuda de Russel finalment Darwin va publicar els seu llibre sobre l'origen de les especies.
 • Darwin mor

  Darwin mor
  Va morir a Downe, el 19 d'abril del 1882. S'esperava ser enterrat al pati de l'església de Saint Mary, a Downe, però per mediació del seu company, el president de la Royal Society William Spottiswoode, es va celebrar un funeral d'Estat per Darwin a l'abadia de Westminter, on fou enterrat al costat de John Herschel i Isaac Newton. Només cinc persones no pertanyents a la família reial tingueren l'honor de rebre un funeral d'Estat durant el segle XIX.