Thomas edison

Thomas Alva Edison

By Leiiree
 • 1955 BCE

  Tim Berners-Lee

  Tim Berners-Lee
  En 1989, el CERN era el nodo de Internet más grande de Europa y Berners-Lee vio la oportunidad de unir Internet y el hipertexto (HTTP y HTML), de lo que surgiría la World Wide Web. ... El primer servidor Web se encontraba en el CERN y fue puesto en línea el 6 de agosto de 1991.
 • 1955 BCE

  Steve Jobs

  Steve Jobs
  Steve Jobs va revolucionar el desenvolupament tecnològic i com a líder d'Apple va aportar alguns dels millors invents. Repassem algunes de les seves aportacions i com van canviar la tecnologia mòbil i els dispositius digitals.
 • 1912 BCE

  Alan Turing

  Alan Turing
  Turing es mundialmente conocido por cuatro hechos: Formalizó los conceptos de algoritmo y computación con su máquina de Turing. Es considerado el padre de la inteligencia artificial. Su participación en el equipo de criptoanálisis de la máquina de criptografía alemana Enigma fue clave.
 • 1888 BCE

  John Logie Baird

  John Logie Baird
  Era el menor dels quatre fills del reverend John Baird, ministre de l'Església d'Escòcia de l'església local de St Bride, i de Jessie Morrison Inglis, neboda òrfena d'una rica família de constructors navals de Glasgow.
 • 1874 BCE

  Guglielmo Marconi

  Guglielmo Marconi
  Va inventar la transmissió d'ones de ràdio a llarga distància. També, va desenvolupar un sistema de telegrafia sense fils. El 1909 va rebre el Premi Nobel en Física. No va ser l'inventor legal de la ràdio, però sí que va saber comercialitzar-la.
 • 1867 BCE

  Marie Curie

  Marie Curie
  En 1911, Marie Curie va obtenir el Nobel de química, pel descobriment dels elements radi i poloni, entre d'altres aportacions. Els efectes patològics de l'ús de substàncies radioactives es van fer patents a Marie Curie, que va patir els efectes de les seves investigacions.
 • 1856 BCE

  Níkola Tesla

  Níkola Tesla
  Va ser un enginyer elèctric, físic i inventor serbioamericà, conegut pel descobriment de el camp magnètic rotatiu, que va suposar la base del corrent altern.
 • 1847 BCE

  Thomas Alva Edison

  Thomas Alva Edison
  Allí va començar a treballar en un dels seus principals invents: el fonògraf. Aquest consistia en reproduir enregistraments sonors a partir de vibracions. També va inventar el kinetoscopi, el qual va ser predecessor de la màquina actual per reproduir el cinema. Thomas Alv Edison va patentar més de mil invents en tota la seva vida.
 • 1844 BCE

  Karl Benz

  Karl Benz
  Va ser un enginyer i inventor alemany, conegut per haver creat el Benz Patent-Motorwagen en 1886, considerat com el primer vehicle de la història dissenyat per a ser impulsat per un motor de combustió interna.
 • 1736 BCE

  James Watt

  James Watt
  La falsa idea de considerar a Watt com el veritable inventor de la màquina de vapor es deu al fet el gran nombre d'aportacions que va fer per al seu desenvolupament. Va inventar el regulador centrífug o de boles en 1788 i la unitat elèctrica watt (W) va rebre el nom en honor seu.
 • 1643 BCE

  Isaac Newton

  Isaac Newton
  Isaac Newton, considerat el més gran geni que ha existit, per les seves grans aportacions a la matemàtica, a la filosofia, però especialment a la Física, descobrint principis tan importants com la gravetat o lleis com les de la dinàmica.
 • 1500 BCE

  Johannes Gutenberg

  Johannes Gutenberg
  Gutenberg va ser un inventor alemany que va aconseguir la fama per les seves contribucions a la tecnologia de la impremta. L'origen exacte de les primeres premses de Gutenberg és aparentment desconegut, i diversos autors citen les seves primeres premses com adaptacions de premses d'unió més pesats que ja estaven en ús.
 • 1452 BCE

  Leonardo da Vinci

  Leonardo da Vinci
  Leonardo da Vinci ser un polímata italià de el segle XV i XVI (va néixer el 15 d'abril de 1452 i va morir el 2 de maig de 1519) conegut principalment pel seu destacat talent com a pintor, enginyer i inventor.
  Va pensar en un possible paracaigudes amb la següent teoria "Si un home té una botiga feta de lli, les obertures han estat totes taponades, i serà 12 braccias (uns 23 peus) d'ample i dotze polzades de profunditat, podrà llançar-se des qualsevol gran alçada sense patir cap dany ".
 • 288 BCE

  Arquimedes

  Arquimedes
  Va crear les lleis de les palanques. Va inventar la catapulta, la politja composta, els miralls còncaus i el cargol d'Arquímedes. Va descobrir teoremes sobre el centre de gravetat de figures planes i sólids.Se li atribueix la cèlebre frase: Doneu-me un punt de suport, i mouré la terra i el cel.