Pràctiques a l'Amistat

 • Period: to

  Pràctiques a l'Amistat

 • Assaig general del musical "Records i embolics"

  Assaig general del musical "Records i embolics"
  Durant aquestes dues setmanes, els alumnes han estat preparant un musical; el guió, el vestuari i la música del qual ha estat elaborat prèviament per aquests al llarg del curs. És una proposta molt productiva i engrescadora, ja que els estudiants treballen llengua (expressió oral i escrita) i valors tot divertint-se i sense adonar-se’n. A més també permet crear vincles afectius i d'amistat entre els participants.

  Els beneficis del musical estan destinats al viatge a Port Aventura.
 • Juguem al Kin-ball

  Juguem al Kin-ball
  Durant aquest segon trimestre a l'àrea d'educació física els alumnes de sisè han conegut un esport nascut al Quebec anomenat Kin-Ball. Aquest és una pràctica que permet eliminar els individualismes a l'esport i fomenta la cooperació entre els diferents membres d'un mateix equip.
  http://www.youtube.com/watch?v=iK5DW7SCKfw Aquí un exemple de com es practica aquest esport.
 • Partits de bàdminton

  Partits de bàdminton
  Durant l'hora d'educació física s'han portat a terme diferents partits de bàdminton.
 • Iniciació a la papiroflèxia

  Iniciació a la papiroflèxia
  Visionem vídeos de http://en.origami-club.com/ per tal de realitzar diferents figures que decoraran la portada de l'àlbum del segon trimestre.
 • Treballem l'hort

  Treballem l'hort
  Aquest dijous els alumnes de sisè han anat a l’hort de l’escola per arrencar males herbes, collir enciams i plantar-ne de nous. La collita recollida ha sigut posada a la venta i els diners que s’han obtingut són pel viatge de final de curs.