Panama Papirerne

 • 2 danske banker hjælper med skattely

  Jyske Bank og Nordea hjælper til, når deres kunder opretter og vedligeholder selskaber i skattely.
 • Putin opdaget i skattesnyd

  Et netværk af hemmelige offshore tilbud og store lån, der beløber sig til 2 mia. dollars, peger i retning af Ruslands præsident, Vladimir Putin.
 • Skattelys papirer lækker i Panama

  Mere end 11,5 millioner dokumenter, fra firmaet Mossack Fonseca, afslører, hvordan en række erhvervsfolk, sportsstjerner og politikere har placeret deres værdier i skattely.
 • Nordea stoppe fremtidigt arbejde med advokatfirma i Panama

  Den nordiske storbank tager nu konsekvensen af den store skattelæk fra Panama.
  Nordea bliver nævnt i mere end 10.000 af dokumenterne, der søndag satte gang i en verdensomspændende skandalesag om skattely.
 • Panama undersøger de lækkede Panama-papirer

  Panamas myndigheder undersøger nu Panama papirerne. De har sat deres statsanklager på sagen, han undersøger om der er foregået skattesvindel.
 • Løkke om skattelæk: Jeg er sur og forarget

  Der er snak om 300 danskere og private firmaer der har haft en kontoer i Panama. Til sagen har Løkke udtalt sig: "det går ud over de rettroende danskere, når andre snyder i skat."
 • Island får ny statsminister

  Island skal til valg til efteråret og får ny statsminister efter skandalen om penge i skattely i Panama. Imidlertidligt er det bliver i stedet Sigurdur Ingi Johannsson fra samme parti som statsminister.
 • Socialdemokraterne klar til at betale for de lækkde Panama papirer

  Socialdemokraterne er klar til at bryde princippet om ikke at betale for lækkede oplysninger. Skatteministeren siger nej. Det er indtil videre ikke muligt på grund af den danske lovgivning, men lande som Tyskland og Frankrig har allerede fået hænderne i papirerne.
 • Islands nye leder undgår nyvalg efter skatteballade

  Panama-læk fik Islands opposition til at kræve tillidsafstemning, men regeringen har den fornødne opbakning, med 38 ud af 63 stemmer bliver Altinget på magten med et flertal af stemmer.
 • Protester mod regeringen fortsætter på Island

  Altinget bliver efter alt balladen, men det er langt fra alle der er tilfredse og tusindvis af islændinge vil i dag fortsætte demonstrationerne for nyvalg på Island i kølvandet på Panama-papirernes afsløringer.
 • Britisk avis lækker 37.000 navne fra Panama-papirer

  37.000 navne fra selskaber, der optræder i læk fra Panama-papirerne, kan ses på den britiske avis; Sunday Times, for dem med abonnement på avisen. 37.000 navne og firmaer som de danske myndigheder vil kigge igennem.
 • Politiet i Panama ransager omstridt advokatfirma

  Panamas myndighder tager sagen i egne hænder og Mossack Fonsecas hovedkontor i Panama City er blevet gennemsøgt af Panamas politi. Mossack Fonseca mener dog stadig de ikke har gjort noget ulovligt og at de 11,5 milliioner dokumenter er blevet stjålet af hackere.
 • DR-direktør: Derfor offentliggør vi ikke Panama-papirerne

  Efter skatteminister Karsten Lauritzen (V) tidligere på dagen har opfordret DR til at offentliggøre Panama-papirerne. Herefter udtaler Anne-Marie Dohm (direktør i DR Danmark) sig: "Det siger sig selv, at medier ikke kan udlevere dokumenter og kilder til magthavere. Medierne er jo netop sat i verden for at sikre, at man kan holde øje med, at magtudøvelsen sker, som den skal."
 • Titusinder i Londons gader mod Camerons spareplan

  De konservatives planlagte besparelser er et politisk valg, ikke en nødvendighed, siger Labour-leder.Demonstrationen gik under sloganet: 'Health, Homes, Jobs and Education, Cameron Must Go, Tories Out!'
 • Kommunalpolitikere overvejer boykot af Nordea

  Politikere i Frederiksberg og Odense undersøger, om Nordea kan smides på porten.Flere kommunalpolitikere er klar til at trække stikket til Nordea, efter afsløringerne om medvirken til skatteunddragelse i lækagen fra et panamansk advokatfirma.
 • Finansviking dukker op i Panama Papirer

  Den kontroversielle islandske erhvervsmand Jon Asgeir Johannesson har haft flere selskaber i skattely.
  Jon Asgeir Johannesson og hans hustru Ingebjörg Palmadottir er nu dukket op i Panama Papers.
 • Undersøgende journalister offentliggør Panama-papirer

  Om mindre end to uger bliver det muligt at se Panama-papirerne, der afslører adskillige med penge i skattely. ICIJ, vil nemligoffentliggøre Panama-papirerne 9. maj klokken 20.00 dansk tid.
 • Skat har ikke krævet at få alle Panama-oplysninger ud af Nordea

  Nordea har åbnet døren for Skat, men venter stadig på en officiel anmodning om at udlevere panamapapirer, der omtaler danskere.
 • Svensk tv-program afslører Nordeas hemmelige kunde hos Mossack Fonseca

  SVTs program Uppdrag Granskning afslører i aften, at en stenrig påstået våbenhandler kaldet ”The Icelander” også er afsløret i de såkaldte Panama Papers. Tv programmet viser også, at Nordea forsøgte at holde hans identitet hemmelig over for det panamanske advokatfirma, Mossack Fonseca.
 • Whistleblower forklarer motiv bag Panama-lækage

  Den stadig anonyme whistleblower som lækkede Panama-papirerne lækkede dem fordi han mente uretfærdighederne krævede handling, angiveligt står han alene bag lækket af 11,5 millioner papirer.
 • New Zealand i problemer efter Panamadokumenter

  New Zealand har ifølge Panama Papers fungeret som skattely. Velhavende latinamerikanere bruger hemmelige, skattefrie konti i newzealandske skuffeselskaber til at hjælpe dem med at kanalisere deres penge rundt i verdens skattely.
  Det viser dokumenter fra de såkaldte Panama Papers ifølge nyhedsbureauet Reuters.
 • Australsk premierminister rodet ind i Panama-læk

  Australiens Malcolm Turnbull er nævnt i papirer om skattely. Han skulle dog ikke have gjort noget forkert. Den australske premierministers navn er at finde i de såkaldte Panama-papirer ifølge erhvervsmediet Australian Financial Review (AFR).
 • Panama læk gør danske skatte-ål nervøse

  skandalerne om de lækkede Panamapapers, giver i stigende grad sved på panden, hos de danskere der har skjult deres penge i skattely.
  Skatteadvokat Torben Bagge, fortæller at han i stigende grad får anonyme opkald, fra personer der søger rådgivning til, hvad de skal gøre i deres situation.
  Torben Bagge råder skattely-brugere til at tilstå.