Hellfest en fauteuil

Macrofestivals segle XXI

 • Crossroads 2007

  Crossroads 2007
  El festival Crossroads és un festival(benefic) organitzat per Eric Clapton que reuneix el millor del Blues i els seus subgèneres del moment, amb els seus millors intèrprets en vida.
  La edició de 2007, en concret, va esgotar les 28,000 entrades (capacitat del parc) en 22 minuts. Va reunir intèrprets com (a part d' Eric Clapton) B.B. King, Buddy Guy, Johnny Winter, Jeff Beck, Steve Winwood, Los Lobos, etc.
 • Rototom Sunsplash

  Rototom Sunsplash
  Rototom Sunsplash és festival més important de Reggae a europa, Actualment se celebra a Benicàssim i promou tot el moviment associat a la cultura Rastafari amb altres activitats del gènere a part del Reggae que és el motiu principal. Reuneix els intèrprets més importants del gènere com per exemple: Ziggy Marley, Damian Marley, Rita Marley, Sizzla, Capleton, The Wailers, Mellow Mood, etc.
 • Rock in Rio

  Rock in Rio
  Rock in Rio és un festival basat en el Rock que se celebra gairabé anualment a 3 llocs diferents que es van alternant: Rio de Janeiro (el seu origen) Lisboa i Madrid. Abarca grups com Metallica, Motorhead, Megadeth, Iron Maiden, Red Hot Chilli Peppers, AC/DC, Yes, Guns N' Roses, etc
 • Hellfest 2012

  Hellfest 2012
  Hellfest és un macrofestival aual que se celebra a França des de 2006. Aquest festival abarca tots els estils del Metal gairabé, amb grups com (a l'edició de 2012) Megadeth, King Diamond, Ozzy Osbourne, Guns n' Roses, Machine Head, Exodus, Children of Bodom, etc.
 • Resurrection Fest

  Resurrection Fest
  Resurrection Fest és un festival que se celebra anualment i des de 2006 a Lugo, España. Es centra en la música Metal, Hardcore i Punk , amb bandes com Slayer, Megadeth, Black Flag, Suicidal Tendencies, Trivium, Dead Kennedys, Exodus, The Exploited, etc.
  Concretament l'edició de 2013 va aconseguir 33.000 asistents i va recaudar uns 3,3 milions d'euros per la comarca.