Linia del temps Edat Moderna

 • 1492

  Descobriment d'America

  Descobriment d'America
  Cristobal Colom va descrobir Amèrica intantant anar a Àsia.Va començar l'Edat Moderna i també l'imperi hispànic.A Espanya va comença a dur or, nous aliments patata, tomatiga...Anplien territoris de Sudèmerica.Els reis catòlics endique a Cristóbal Colom a Àsia.Cristóbal Colom arriba a Amèrica.
 • Decadència de l'Imperi Hispànic

  Decadència de l'Imperi Hispànic
  Es perden territoris.Les guerres a Espanya costen molts de doblers la població enpobreix.La decadència de l'imperi Hispànic va començar quan hi va ver guerres.Crisi econòmica, primeres revoltes tres reis febles en un segle.
 • Inici de la Guerra de Successió

  Inici de la Guerra de Successió
  En Carles II va morir i no tenia fills. Hi havia dos cardinals en Carles i en Felip.L'imperi Hispànic hi havia dues bandes.La Guerra de Successió Espanyola ( 1701-1714 va ser un conflicte bèl·lic internacional que, a més d'afectar el conjunt d'Europa, va incloure la Guerra de la reina Anna a l'Amèrica del Nord, com també accions de pirates i corsaris a les costes de l'Amèrica espanyola.
 • Final Guerra de Successió

  Final Guerra de Successió
  Fi de la Guerra i El Tractat d'Utrecht
  Des del punt de vista militar, Felip V va guanyar la partida. Anglaterra i Holanda es van resignar a reconèixer Felip V com a rei d'Espanya. Es va signar el tractat d'Utrecht, a l'abril de 1713.
 • La Revolució Francesa - Final de l'Edat Moderna

  La Revolució Francesa - Final de l'Edat Moderna
  La Revolució Francesa (1789-1799) es considera el model de revolució política de la seva època i va suposar la conquesta del poder per la burgesia i el desplaçament de l'aristocràcia i el clergat. En acabar el segle xviii, el regne de França, com la major part d'Europa, estava sotmesa a l'Antic Règim. Era, doncs, una societat estamental fonamentada en el privilegi i la propietat de la terra. La monarquia absoluta de Lluís XVI era incapaç de millorar la situació de crisi financera, fam.