LES VICTÒRIES

 • Inici de la 2a Guerra Mundial

  Inici de la 2a Guerra Mundial
  Alemania invadeix Txecoslovàquia i pacten amb Rússia repartir-se Polònia. Alemania ocupa per sorpresa Polònia amb poc temps i amb aqusta invasió Hitler traiciona a Rússia i així és com Rússia passa al bàdol del Aliats.
  Anglaterra i França li declaren la guerra a Alemania, a en Hitler, per haver ocupat aquests països i així comença tot.
 • Period: to

  Victòries de l'EIX

  Les Potències de l'Eix eren els estats oposats als Aliats durant la Segona Guerra Mundial. Els tres principals Poders de l'Eix eren: Alemanya, Itàlia i l'Imperi Japonès.
 • Els Èxits Nazis

  Els Èxits Nazis
  Alemanya amb l'aviació i el tancs són forts i fan la Guerra Llàmpec i conquereixen; Dinamarca, Noruega
 • Els Èxits Nazis

  Els Èxits Nazis
  Els Alemanys continuen forts i amb pocs mesos conquereixen els Països Baixos, Luxemburg, Bèlgica i França
 • Batalla d'Anglaterra

  Batalla d'Anglaterra
  L'estiu del 1940 només Anglaterra continuava la guerra contra el bàndol feixista i Hitler va engegar La Batalla d'Anglaterra bombardejant indústries, bases militars i ciutats al Regne Unit. Però l'aviació britànica, gràcies a la utilització pionera del Radar, aconsegueix para l'atac nazi.
 • PEARL HARBOR

  PEARL HARBOR
  Va ser una batalla molt bèstia que van engegar els Japonesos a la base Americana de les Illes de Hawaii. Japó ataca per sorpresa aquesta base.
 • Period: to

  LES VICTÒRIES ALIADES

  El grup de països coneguts com a aliats durant la Segona Guerra Mundial consistia en les nacions oposades a les Potències de l'Eix.
  Inicialment, els principals països aliats eren: Gran Bretanya, França (França Lliure a partir del juny de 1940), Polònia, Canadà, Sud-àfrica, Austràlia i Nova Zelanda, més tard s'hi van afegir; Països Baixos, Bèlgica URRS i els Estats Units.