Tumblr musiica

LA HISTORIA DE LA MUSICA

 • 3000 BCE

  musica india

  La música tradicional en China es distinta a la occidental por su ritmo, compás y tonos. A parte de esto, y de su importancia en la Cultura china, porque los orígenes de la música china se fundamentan en lo sagrado, aristocrático y popular y los instrumentos tradicionales que se utilizan para hacer melodías y que se remontan a los dos mil años de antigüedad.
 • 3000 BCE

  musica grega

  La música de l'antiga Grècia era un art que es va presentar en societat universalment: en celebracions, funerals, al teatre, a través de la música popular o balades presentats per poemes èpics. Representava, doncs, un paper clau en la vida dels habitants de la Grècia antiga
 • 2000 BCE

  epitafio de seikilos

  Epitafi de Seiki és la més antiga cançó completa en el món. Això diferencia de tanta o més velles melodies com l'himne a Nikkal. Un epitafi és una columna de pedra, similar a una estela. Això es remunta a l'any 100 DC, aproximadament. L'epitafi de Seiki o Sícilo va ser descobert el 1883, molt a prop d'Efes, a Turquia, a la tomba que Seikis vols han construït per a la seva esposa Euterpe.
 • 1122 BCE

  musica xiina

  El mític creador de música i les cançons segons la mitologia xinesa va ser Ling Lun, que va fer canyes de bambú de manera que sonaven com ocells.
 • 4 BCE

  música a l'antic Egipte

  La música a l'antic Egipte es va utilitzar en diverses activitats, però seu desenvolupament principal va ser en els temples, on va ser utilitzat durant els ritus dedicades a diferents déus i va ser utilitzat com un remei terapèutic
 • 1001

  Béatrice de Die

  Els famosos trobadors van neixer a França, van delactar el seu public amb versos d'amor, un petit grup de dones va volguer segui els seus pasos i crear els seus propis versos. Pero com ja sabem hi han personatjes imprescindibles de l'edat Mitjana, com va pasar amb Béatrice de Die.
 • 1200

  el organum

  El órganum (plural, organa) és una forma de la polifonia occidental primitiu que va assolir el seu apogeu a la Escola de Notre Dame de París, centre de l'Ars Antiqua grecs admès ja tres intervals de consonant (el vuitè, el cinquè i el quart) i dos dissonàncies (la Tercer i sisè més gran).
  Les primeres referències escrites es remunten al segle X
 • 1401

  la imprenta, l'antoproncentrisme i la pilofonia

  En aquest any va apareixer la imprenta, antroponcentrismo que considera l'ésser humà com el centre de totes les coses i la final absoluta de la creació que era és Espanya, Itàlia I a França. A més, el Pilofonia també és descobrir que combina els sons de diferents veus o instruments simultànies de manera que formin un conjunt harmònic.
 • José de cascante

  Va ser un compositor colombià. Es considera per representar l'esplendor de la música barroca a Bogotà, considerat també el primer músic colombià i el pare de la música a Colòmbia
 • barroco

  En aquesta etapa va apareixer Vivaldi que va ser famos per ser composito y violinista, ademes tambe va apareixer un gran compositor Handel, ademes en J.s Bach tambe va ser molt important en aquella época compositor, violinista, violista...
 • Classisisme

  el Classisisme va ser un moviment artístic caracteritzat per una mirada nostálgica. Haydin es exponent del Classicisme vienès o Escola de Viena en la mateixa mesura que ho són Mozart i Beethoven, tres compositors que la posteritat, sobretot en el Romanticisme, van ser agrupats amb el nom de trinitat.
 • Romanticisme

  Delacroix: va ser un pintor del romanticisme,
 • impresionisme

  L'impressionisme és un corrent artístic inicialment definit per la pintura impresionista, ademes tambe va aveuri en Claude Debussy va ser un compositor francès i una figura central en la música Europea
 • Ragtime

  Ragtime, de vegades abreujat com "drap", és un gènere musical americà que es va popularitzar a finals del segle XIX, derivat de la marxa, es caracteritza per una melodia i un ritme accentuats en temps estranys.