Imperi Mongol

Timeline created by thebest12345
In History
 • 1,449 BCE

  comencament de limperi roma

  L'Imperi Romà, successor de la República Romana, va controlar el món mediterrani i bona part de l'Europa occidental a partir del segle i. L'últim emperador de la part occidental de l'imperi va ser deposat el 476. La part oriental va anar perdent territori, però va subsistir fins al 1453, quan els otomans van prendre Constantinoble.
 • -37 BCE

  Tribus germàniques

  Els germànics eren un conjunt de pobles que habitaven al nord de l'Imperi Romà i que van contribuir decisivament a la seva caiguda. En la seva expansió, van formar els regnes de l'edat mitjana a Europa.
 • 1211

  Imperi Mongol

  L'Imperi mongol, fundat per Genguis Khan al segle xiii, va ser l'imperi contigu més extens, és a dir, el que més superfície seguida ha controlat al llarg de la història. Gairebé la meitat de la població mundial de l'època estava sota el domini mongol. Contenia els països des de la Mediterrània fins al Pacífic,
 • Antiga Armènia

  La República d'Armènia o Armènia, Armínia en Ramon Muntaner) és un país del Caucas, ençà una república independent que es va segregar de la Unió Soviètica.