Ceip pere torrent

II ESTADA A L'ESCOLA

 • Period: to

  II estada a l'escola

  Selecció de les activitats més creatives i les quals s'allunyen de les tasques que normalment es realitzarien a l'aula.
 • Construïm les set meravelles del món!

  Construïm les set meravelles del món!
  Els alumnes estan realitzant un projecte interdisciplinari sobre les set meravelles del món. A visual i plàstica, cada grup de treball ha elaborat una d'elles amb plastilina.
 • Preparem el fòrum de les llengües!

  Preparem el fòrum de les llengües!
  Durant la setmana de l'11 al 15 d'abril, els alumnes de cicle superior fan el fòrum de les llengües. A cada classe se li assigna una comunitat autònoma que ha de treballar, 6è C fa el País Basc. Els nens/es munten parades a l'aula i la decoren amb elements típics de la zona.
 • Mengem guindilles!

  Mengem guindilles!
  La mestra porta guindilles típiques del País Basc i els alumnes fan un tastet. Aquesta és la imatge de la reacció de cada nen/a quan va provar-les. L'objectiu era crear el mural per decorar l'aula pel fòrum.
 • Organitzem una gimcana al pati!

  Organitzem una gimcana al pati!
  L'AMPA col·labora amb el fòrum organitzant una gimcana pels alumnes de primària, Aquesta imatge és d'una de les proves realitzades, hi apareixen els guanyadors arribant a la meta.
 • Entrega dels premis de Pasqua!

  Entrega dels premis de Pasqua!
  Tots els alumnes de l'escola Pere Torrent han fet un dibuix de Pasqua. L'últim dia abans d'iniciar les vacances, es fa l'entrega de premis amb la presència de tots els alumnes, mestres del centre i pares i mares que hagin volgut assitir. Un nen/a de cada classe s'emporta el premi. La imatge mostra la tutora de 6èC amb l'alumne guanyador,