historia musica

Timeline created by ivang3
In Music
 • Period: to

  Johann Sebastian Bach

  Johann Sebastian Bach és el compositor més important de l'època barroca i un dels més universals i genials. Per aquest motiu, algunes de les seves grans obres han estat escollides pels creadors de bandes sonores per acompanyar també grans obres cinematogràfiques.
  Va ser fill de Johan Ambrosius Bach que va ser un músic municipal. Era una família molt rica i que hi portava 200 anys practicant música.
 • Period: to

  Georg Friedrich Haendel

  va néixer el dia 23 de febrer de 1685 a la ciutat de Halle. La seva família no era musical. El pare de Georg volia que el seu fill estudies dret civil. Georg sentia una propensió per la música i els seu pare el va prohibir estrictament que toques o jugues amb instuments Händel va poder trobar un clavicordi i el va portar en una habitació. Anava en aquesta sala quan la seva família estava dormint a tocar el clavicordi.Tenía una gran habilitat tocant l’orgue i el clavicèmbal.
 • Period: to

  Wolfgang Amadeus Mozart

  Wolfgang Amadeus Mozart és el músic del període del classicisme més conegut. Tot i la seva curta vida, va tenir una producció musical extensa que sovint ha estat utilitzada en les bandes sonores. Una obra molt universal és el Rondó a la turca.
  Mozart va néixer el 27 de gener de 1756 a Salzburg. Mozart amb 4 anys ja tocava el clavicordi i va començar a compositar petites cançons. Amb 6 anys ja se li donava be tocar el clavecí i el violí.
 • Period: to

  Ludwig van Beethoven

  Vivia amb la seva familia campesina a un camp on es creu que plantaven remolachas pel seu nom. Va tenir una vida molt dura de petit, el fet de que sigues un nen prodiji amb la música, va fer que el seu pare vulgue impresionar molt als seus amics ensenyalsi que be tocava el piano el seu fill, Ludwig van Beethoven, obligat pel seu pare a tocar molt el piano, estava cansat i no anava al col·legi. Ell tocava el piano, orgue i el clarinet.
  La Simfonia núm 9 en re menor op 125. es molt famosa
 • Period: to

  Frédéric Chopin

  Frédéric Chopin és el poeta del piano romàntic. La seva curta vida no va ser un impediment perquè la història el reconegués com a gran compositor i intèrpret de piano. Les seves obres més famoses son: Preludio, Nocturnos.
 • Period: to

  El nacionalisme

  Aquest estil es va estendre per tots els països de la perifèria d'Europa (Espa­nya, Rússia, Noruega, Finlàndia, Hongria, Txèquia...), pels Estats Units i per alguns països d'Amèrica del Sud. Aquest període representa per a Espanya un moment de gran qualitat musical, amb grans compositors com ara Joaquim Rodrigo, Manuel de Falla, Enric Granados i Isaac Albéniz.
 • Period: to

  Claude Debussy

  Va ser un compositor francès del segle XX, es un compositor reconegut per una de les seves obres més famoses: El claro de la Luna.
 • Period: to

  Enric Granados

  Enric Granados va començar a fer classes de música gràcies a un amic del seu pare, l’amic del pare va convencer a la família que l’apuntesin a classes de piano. Enric Granados, va començar a tocar en public a un bar de Barcelona. El propietari del bar va demanar a Granados que fes clases de piano als seus fills. Va començar a fer les seves semi aparicions públiques. Després es va fer famós per tot arreu.
 • Period: to

  Manuel de Falla

  Va néixer el 23 de novembre 1876 i va morir el 14 de nombre del 1946.
 • Period: to

  Joaquín Rodrigo

  Va néixer el 22 de novembre Santa Cecília, Als tres anys es va tornar quasi seg a causa d'una infecció de difteria, ell diu que per causa d'això, el va apropar cap a la música. Als 9 va estudiar solfeig, piano i violí, Als 16 harmonia i composició.