Etapes de la historia

 • Period: 250,000 BCE to 3500 BCE

  Prehistoria

  La prehistòria es refereix al període des de l'aparició dels primers éssers humans (els avantpassats ​​de l'Homo sapiens) fins al moment en què tenim evidència de l'existència de documents escrits. Al voltant de 3300 a.d
 • Period: 3300 BCE to 476

  Edat antiga

  Les característiques de l'antiguitat són els següents fets: L'aparició de paraules. ... Cada cultura ha desenvolupat un tipus específic d'escriptura, com l'egípcia, que utilitza símbols per a representar objectes, o la grega, que crea el primer alfabet.
 • Period: 476 to 1492

  Edat mitjana

  L'Edat mitjana és el període històric des de la caiguda de l'Imperi Romà Occidental fins al descobriment d'Amèrica. Aquest llarg període històric, també conegut com a feudalisme, és una organització social, política i econòmica basada en la terra i els vassalls.
 • Period: 1492 to

  Edat moderna

  L'Edat moderna es caracteritza per ser una època de grans transformacions en tots els àmbits de la societat de l'ésser humà. Està època Moderna es caracteritza pel sorgiment dels Estats Moderns a Europa, que va comportar una progressiva centralització del poder i l'arribada de les monarquies absolutes.
 • Period: to

  Edat contemporània

  L'Edat Contemporània és l'etapa històrica que transcorre des de la Revolució francesa fins al present. Aquest període es caracteritza per esdeveniments com les revolucions industrials, les dues guerres mundials, els avanços científics i tecnològics i l'establiment d'una economia capitalista.