Edad Moderna

 • 1492

  Descubriment D'Amèrica

  Descubriment D'Amèrica
  Va ser en Cristobal Colom ja que volia anar a les Indies i també volia anar amb un altre ruta mes rapida Ja quels reis catolics el varrem comanar aques encarreg. Els Hispanic varem aprobexar i va inmporta or,tomaquet,patates,cacao en pols i blat i sanpliava el territori hispanic
 • La decadencia de l'inperi Hispànic

  La decadencia de l'inperi Hispànic
  La decadència de l'imperi Hispanic va començar durant el regnat de Felip II quan l'Armada invencible espanyola, lluitant contra els anglesos, va ser derrotada el 1588.També va aver moltes guerrs per conquistar paisos i varen perder molt de doblers.
 • La guerra de successió espanyola

  La guerra de successió espanyola
  La guerra de successió espanyola va ser un conflicte internacional que va durar des del 1701 fins a la signatura del Tractat d'Utrecht el 1713, que va tenir com a causa fonamental la mort sense descendència de Carles II d'Espanya, darrer representant de la Casa d'Habsburg, i que va deixar com a principal conseqüència la instauració de la Casa de Borbó al tron ​​d'Espanya.
 • Revolució Francesa

  La Revolució francesa va ser un conflicte social i polític, amb diversos períodes de violència, que va convulsionar França i, per extensió de les seves implicacions, altres nacions d'Europa que enfrontaven partidaris i opositors del sistema conegut com l'Antic Règim.